måndag 30 augusti 2010

Serie-frossa!Säga vad man vill om alla Hollywoodfruar men ibland har de faktiskt ett grymt underhållningsvärde! Jag såg ett avsnitt om de danska fruarna, där Lisa skulle laga kinesisk mat till sin man som var så sjukt kul. Jag kan inte förklara vad som är så roligt, men alla små detaljer och det faktum att de lever i en värld där de inte riktigt är med på saker som vi kan tycka är självklara, är riktig humor.

Jag tyckte massor om svenska Maria Montasami för att hon verkar så varmhjärtad och för att hon trots massa pengar tycks uppskatta även de små och enkla sakerna i livet. Ni missade väl inte när hon köpte ett kylskåp som hon fyllde med sånt hon visste familjen gillade. Hur gulligt och lite lätt galet som helst!
Men mest tror jag att jag gillar dessa program för att man får en inblick i någon annans galna och ofta lyxiga vardag. Jag älskade Sex and the city för alla fabuluous kreationer och för att man fick en känsla av att man själv kände igen sig i deras vänskapsrelation. 


Det finns ju en uppsjö av serier på samma tema och jag tröttnar nog aldrig. Jag vet att dessa serier inte ens skulle passa som dörrstopp hos en kulturkunnare men jag hejar ändå på och hoppas fortfarande att Lipstick Jungle och Cashmere Mafia kommer tillbaka.

Nu när det blir fler innekvällar framför tv:n längtar jag efter en ny serie som kan fylla tomrummet efter dessa andra favoriter. Jag har sett att Parenthood har gått nu under våren och sommaren, men har tyvärr inte sett något avsnitt. Kanske kan detta vara den okrönta efterföljaren.....

Ikväll blir det i alla fall de danska Hollywoodfruarna och nej, jag sippar inte champagne till men smuttar  nog på en stor kopp jordgubbsté. 


Kram!


1 kommentar :

  1. Ha ha, kul att se att fler kan fastna i serieträsket. De förgyller verkligen höstmörkret, så det ser jag framemot nu...
    Det är första gången jag är här så jag ska tassa runt lite till..
    Ha det bra!
    //Linda

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥