tisdag 3 augusti 2010

Farhultsnostalgi


Godmorgon! 
Hoppas att ni sovit gott!

Jag vaknade efter att sovit hur skönt som helst. Hade visst somnat ifrån filmen igår och man sover väl aldrig så gott som till en film :) 

Tänkte lite på ur skönt det var i Farhult och vill gärna dela med mig av några av bilderna därifrån.Det fanns många fina skånelängor och denna var så söt att jag blev tvungen att fota den!Men det fanns också massor av stora tjusiga villor och i Mölle låg de tätt.

Jag besteg berg ( eller snarare mindre klippor ) vid Kullens fyr. Det var otroligt varmt den dagen och långbent var hemskt!!Man ville bara hoppa i och bada :)På hemvägen från Mölle och Kullens fyr körde vi om denna lilla sötnos som fick åka med husse i en låda bak på cykeln. Öronen fladdrade hur gulligt som helst i vinden  ♥ Jag blev helt förundrad över ljuset och då särskilt när man blickade ut över vattnet!

Så på kvällen blev det off to the beach med vin och filtar ♥
Ååååh, det var härligt ♥

Det är fint att ha egen tid tillsammans då man bara kan njuta av varandra. 
Jag tycker att det är lätt att allt rullar på så fort att man glömmer att ha det bra just här och nu. Jag har lovat mig själv att bli bättre på det!
 

Nu kommer snart en fotograf för att fota lägenheten inför försäljningen och sen ska jag ut på stan och leta present till killen och så ska man inte glömma att...
-njut av dagen!


En äkta semesterslappis med en spännande bok :)
1 kommentar :

  1. Hej Marie!

    Tack för dina snälla ord hos mig:) Kul att du lämnade en kommentar så att jag kunde hitta hit. Så många härliga bilder du bjuder på! Ska ta och titta runt lite mer här hos dig...

    Ha en bra dag!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥