söndag 4 juli 2010

Trerätters i solnedgången

Det var nästan skönt att vakna upp och se att det var lite mulet! Inte så att jag inte gillar sol och värme för det gör jag massor men ibland kan det kännas som att en strålande dag förpliktigar. Är det någon som känner igen sig? Jag kan få så mkt energi och en vilja att passa på att göra allt på en och samma gång att jag nästan blir trött.

Godmorgon härliga lata söndag!

Idag däremot.... nu ligger killen och jag i sängen och läser GP och spanar på rådjuret som fortfarande inte hittat hem. Han går här på kullen utanför och betar och ryggar bara lite när det då och då kommer förbi någon hundägare med glad vovve på morgonpromenad. Vad gör man med sånt? Ska man ringa någon som hjälper det hem?

 Jag tror att vi kanske är lite extra nöjda idag för att gårdagen var så himlans skön och fylld med roliga aktiviteter. På eftermiddagen ( alltid lite senare än man först tänkt :) ) möttes vi vänner på klipporna för en helkväll i solens, sällskapets och grillningens tecken!

Jag är ju så sjukt nöjd med den lilla hinkgrillen och nu fick även A en mkt försenad födelsedagspresent i form av en likadan + picknicktillbehör. Det mesta i hennes signaturfärg - krispig limegrön :) 


 
Det var bara att ladda grillarna och starta.  Vi hade alla hjälps åt att fixa olika saker och resultatet. blev ett  
jättekalas med massor av gott
Jag hade aldrig gjort aioli innan igår och när jag gjorde som det stod i receptet och sakta tillsatte ingredienserna blev det jättekonstigt och inte alls sådär krämigt som det brukar vara. Tillslut tröttnade jag och brände på med stavmixern och OJ!! vad överraskad jag blev, på tre sekunder förvandlades en grynig sörja till härligt fluffig aioli! Mums, chilliaioli passade super till chevreburgarna....och jo, jag härmade Dinner 22s goda koncept :)

 


Efter maten tog vi alla en paus innan efterrätten. Det är så skönt att gå på strövtåg på varma klippor och bara njuta av havet och den ljumma vinden.   S:s kille M hade med sig radion och det fanns visst några i sällskapet som inte var sena att ta tillfället i akt och lägga sig för att följa gårdagens match.
Undrar just vem det egentligen är som har grillansvaret; killarna eller tjejerna.... :) Eller så var det bara att det på kvällen ändå blev lite kyligt och glöden värmde lääääänge.

  
3 små frusna flickor satt på en sten :)


Tack och hej!
Och fina I, hoppas att du får en skön söndag och att vi ses mer i sommar

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för din hälsning ♥