onsdag 14 juli 2010

Could it be forever?

Har David Cassidys sjukt bra låt Could it be forever på hjärnan och just nu hoppas jag att den sköna känslan jag har just nu kommer att stanna länge, länge.
 Lånade mammas damcykel ( på vilken man automatiskt sitter som en kung och helt rak i ryggen ) och trampade ner till Uddevalla stad. Sommarstämningen var total då caféernas uteserveringar var fulla med folk som åt glass och sallader och bara njöt av solen. 
Det var ett tag sedan jag var nere på stan och det fanns flera ställen jag tidigare inte sett. Ett sådant ställe var Lejas café, med väldigt mysig inredning och gullig personal. Leila Lindholm har inspirerat och alla bakverk är hemmagjorda och såg farligt goda ut.


Foto från Leilas bok A piece of cake


 Foto på fina Leilas bok A piece of cake

När jag strosade tillbaka till cykeln passade jag på att köpa med mig jordgubbar och efter en rätt svettig hemfärd uppför massor av backar, ska de nu avnjutas i skuggan på balkongen.Kram!

1 kommentar :

  1. Vilka häääärliga bakelser!! Håller med om att det är något speciellt om somrarna när uteserveringarna fylls av människor, mysigt! Vilken mysig blogg du har! Superfina sandaler lite längre ner i dina inlägg, de gillar jag skarpt!

    Ha en fin kväll och tack för titten hos mig!!

    Kramiz aka

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥