söndag 1 mars 2015

IKEA-kassen 2.0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Oj, vad långt det går mellan inläggen just nu.
Det är inte för att jag inte saknar varken er eller inspiration utan för att jag är så galet trött. Mycket händer här hemma vad gäller utveckling för mina små killar och det kräver sitt av serviceinrättningen mamma. Jag inser att ni efter förra inlägget kanske tänkt att jag gett upp men så är inte fallet. Jag finns här och jag lever. 

I fredags kom min mamma, numera mommo, hem till oss för en heldag och det gav så otroligt mycket glädje och energi. Ibland tror jag att hon är den som känner mig bäst av alla, tom bättre än vad jag känner mig själv, och att vara tillsammans helt förutsättningslöst är otroligt skönt. Jag får en chans att backa tiden lite och behöver inte vara så vuxen och ansvarstagande exakt hela tiden. Jag blev påmind om att även jag kan vara liten, att det finns någon som kan pyssla om även mig. Det tror jag att alla behöver då och då.

Men......över till något helt annat.

Är ni också sådana som använder IKEAs blåa kassar till allt? Till stranden, till trädgården, till kläder och gud vet vad? De är ju otroligt praktiska. Både slitstarka och vattentåliga. Enda nackdelen är väl att de inte är så snygga och egentligen gör det ju inte så mycket men det finns ändå ett alternativ. Danska Herman Cph gör liknande kassar som är hur fina som helst. Enda nackdelen med de danska kassarna är då istället priset - 110 euro. Jag tänkte testa att sy en själv av gamla jeans och en slitet läderskärp som handtag. 

Hur svårt kan det vara?

.KRAM.

1 kommentar :

  1. För en som har tummen mitt i handen - ursvårt. ;)
    Tack för fina kommentaren inne hos mig. /Anna

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥