söndag 1 juni 2014

Söndagsfrukost med vänner
.HEJ.

Söndag. Sista dagen på ännu en solig långhelg. Och äntligen har vi, efter mycket välbehövlig vila, kravlat oss ut ur förkylningsdimman och börjat uppskatta sommarvärmen. Så för att göra det bästa av dagen bestämdes det att vi skulle åka in till Göteborg och möta upp vännerna för den där Fröken Olsson-frukosten vi pratat om så länge.

Kungsbackavännerna som väntar bebis vilken dag som helst var med och efter en stund anslöt även Hagavännen C med hennes pyttelilla, nästan nykläckta dununge. Söt söt! Jag kan knappt minnas att Viktor varit så liten. Men tur är väl det, att de är så små, för det hade banne mig inte varit särskilt mysigt att krysta ut en ettåring. Huh!


Jag älskar verkligen det här stället.
Inredningen är så fin och här finns ett lugn som gör att hela kroppen slappnar av. Det känns nästan som utomlands fast ändå hemma. Sen att frukosten är supergod och att barn är välkomna är bara en bonus.

Och just den här morgonen var extra fin med solen som silade in genom de höga fönstren och gav allt ett vackert skimmer medan vi mumsade frallor och spanade Summerburstare som letade sig ner mot Centralstationen. Underbart!

Hoppas att ni också haft en skön helg.
Kram på er!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 kommentar :

  1. Åh, vad mysigt med söndagsfrukost på stan!! Bor du också här på Västkusten?

    Ha en fortsatt fin kväll!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥