söndag 25 maj 2014

SänglägeGod morgon mes belles!
Vilket väder det är den här helgen, eller hur?

Solen bara skiner och marken blir varm av strålarna och alla små barnfötter som springer omkring ute på gatan. Underbart för många men inte för oss som är tokförkylda och mest ligger i sängen och snörvlar. Eller snarare såhär....min dröm är att få ligga stilla, stilla, med en glasspinne i munnen och en bra serie på datorn i knät. Men alla som har småbarn vet att det inte funkar riktigt så även om man är två som hjälps åt i misären.

Nej, unge herrn som är källan till den här dunderförkylningen är nu pigg som lärka (vilket iof är himla gott) och springer fram och tillbaka i huset med olika saker som han tycker att vi ska leka med. Och gör vi inte som han vill går han till alla de ställen han vet att han inte får busa på och kör gärnet! 

Lillskrutt!
Sen ska jag kanske tillägga att sängen såg ut såhär i början av förkylningen. 
Det gör den inte längre. Snytpapper, halstablettsinferno och snodda lakan är närmare sanningen.


.STOR KRAM.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer :

 1. Men åh - krya krya! Inte kul att vara sjuk och ha en liten. Det blir som inte samma vila, precis som du skriver. Krya! Kram.

  SvaraRadera
 2. Krya på er, vänner! Kram Sabine

  SvaraRadera
 3. Usch vad tråkigt att vara sjuk när det är fint väder. Men ett väääldigt fint sovrum att njuta av om man nu måste tillbringa tiden i sängen!

  Krya på dig!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Krya på dig fina du! Hoppas du redan känner dig bättre ♥

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥