söndag 22 december 2013

Christmas TVRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...Jul är fint på så många sätt men något jag uppskattar lite extra är alla matlagningsprogram i julversion som visas. Jamie och Nigella är klara favoriter (jag är sjukt imponerad av hur mycket fett och socker hon kan få med i en efterrätt) fast jag ser allt jag kommer över och svenska guldkorn som Leila och Ernst går varma de med.

Jag älskar julmat med allt vad det innebär i form av köttbullar, sill och skinka men i år har vi sagt att vi ska låta trotjänarna vila och istället laga sån mat vi inte brukar äta. Det är inte helt lätt att komma på men hittills har glaserade revbensspjäll, rödkålssallad à la Weronica och julcheesecake plitats ner på listan. Förslag mottages gärna!

.KRAM.

2 kommentarer :

 1. Men åh vilken kul initativ! Kan just nu inte komma på något alls . Lakritskola är det enda "nya" vi gjort detta året. Vi kör på med det vanliga. Mycket tradition blir det kring jul.
  Kanske brunkål a la skånsk jul? Om det inte är så att M alltid ätit det.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. När vi var i skolan på jullunch fick vi baconlindad sparris som A tyckte vi skulle ha hemma också så det blir vårt nya. Hoppas ni får en toppen jul.
  God Jul
  Kram Kia

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥