fredag 23 augusti 2013

Äntligen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Så har äntligen årets IKEA-katalog hittat hem även till oss.

Sen länge, länge tillbaka har jag längtat efter den nya katalogen och sett den som en av höstens höjdpunkter. Kanske var det när jag som tonåring satt och bläddrade och drömde om det finaste egnarummet någonsin som vår kärlekshistoria började. Hur som, så är det en förälskelse som varat och när jag hittade katalogen i lådan igår blev jag pirrig av förväntan.

Man behöver bara vända några få sidor för att få en nytändning vad gäller inredning och i år tycker jag att man fick extra mycket inspiration till höstboning och vintermys. Sen har vi ju numera den roliga bonusen att planera Viktors gosserum. Bara det gör att jag ler lite extra inombords.Jag testar att hålla fram olika uppslag med barnrum och fråga Vickis vilket han gillar bäst. Det är inte så att han svarar särskilt tydligt, men vissa sidor ler han lite soligare mot och när han bubblar en särskilt stor sekelsträng tolkar jag det som en favorit. 

Vi kan väl säga som så att Viktors och mina favoriter inte är desamma. Han gillar rött och mönster och jag fastnar mer för bilder som de här tre. Kolla korgen i första bilden! Superfin! Och sänghilmlen!? En sån skulle jag haft om vårt sovrum varit lite större. Har ni några "must haves" i år?

.FIN DAG TILL ER.

1 kommentar :

  1. Den kom i veckan (låååångt efter att"alla" andra fick den kändes det som) men har inte hunnit kika i den ännu. Agamstolen , tips!, är tillbaka. Det är jag glad för. Vi har 3 st här hemma. Hade nästan kunnat ha fler till E och små vänner. Flyttas runt hela tiden, när de pysslar och när det sedan är mat/mellis/fika

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥