söndag 14 juli 2013

Semester vacation


.HEJ.

Den här sköna utsikten hade jag igår när lilla familjen åt lunch inne i Kungsbacka.
Torget har rustats upp och det är verkligen mycket finare och mysigare nu. Plötsligt känns torget som den samlingsplats det är tänkt att vara och man märker att folk gillar det för nu är där liv och rörelse.

I ena hörnet hittar man Tullen som är min absoluta favoritkombo av café och bistro. Där är så avspänt och lugnt och igår beställde jag deras caesarsallad som jag hade längtat efter i flera dagar. Så himla gott!


Efter maten tog vi sen en tur längs med ån och en nyhet för i år är att Ester Gelato flyttat till ett mycket mysigare ställe, lite mer längs promenadstråket. Jag bara älskar italiensk glass så det gick inte att gå förbi utan att köpa.

Det där med bikiniform struntar jag helt i den här sommaren. Efter allt kämpande tycker jag att vi är värda att bara njuta och ha det gott på alla tänkbara sätt. Därför slank både vanilj och tiramisu ner. Nom!


Senare på kvällen kom kusin med familj på besök och vi drack kaffe under markisen medan sommarsolen värmde tårna. Kort sagt var det en helt otroligt fin första semesterdag och jag säger bara Keep em coming!

.KRAM.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer :

  1. Helt rätt att strunta i bikiniformen!

    Ha det fortsatt toppenbra!

    SvaraRadera
  2. Helt rätt! Njut bebis och glassen och tiramisu och allt. Träning och form hinns med det också. Kram

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥