onsdag 12 juni 2013

Ute blåser sommarvindUte blåser sommarvind, göken gal i högan lind.
Mor hon går på grönan äng, bäddar barnet blomstersäng.
Strör långa rader, utav ros och blader.

Vi har väl alla sjungit de här orden många gånger, men det är först nu jag förstår vilken kärlek som ryms i dem. Som förälder vill man ge sitt barn det allra finaste av allt och vad är vackrare än att se den lille somna in i en bädd av sommarens alla ljuvaste blommor? Somrigt och varmt så att hjärtat nästan svämmar över (fästingar och andra kryp är på tok för oromantiskt så de glömmer vi för en stund).

Helgen och roadtripen till mina föräldrar gick förresten bra - Pust!!!
Jag var hur spänd som helst och fick påminna mig om att andas och att släppa ner axlarna som gång på gång åkte upp till öronen. Men Viktor sov nästan hela vägen och var hur nöjd som helst. Underbara unge! Och så var ytterligare en läskig nybliven-förälder-aktivitet avklarad med livet i behåll.

.HA EN SKÖN LILLÖRDAG.

4 kommentarer :

 1. Skönt att det gick bra. Alltid lite nervöst första gången med en liten. Så fina bilder du bjuder på. Sommarfeeling. Kram

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga sommarbilder!
  Det är många "första gången-saker" som ska klaras av. Kommer ihåg att jag också tyckte det var läskigt första gången jag skulle köra ensam med Alex när han var bebis. Men det gick bra! Och för er också:)

  Ha det bra!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Vilka vackra sommarbilder du bjuder på!

  Vad skönt att er lilla roadtripp gick bra. Alltid speciellt med saker som ska göras första gången, oavsett vad:))

  Ha en fin dag! /Linda

  SvaraRadera
 4. Hej vännen! Härliga sommar bilder. Skönt att allt gick bra med bilresan, minns själv hur nervös jag var första gången med M, fniss. Idag har barnen fått sitt efterlängtade sommarlov och Matilda är på bal nu. Efter en kort tripp till Lidköping i helgen för Student packar vi våra väskor och flyger iväg.
  Ha en härlig midsommar!
  Kram Lotta❤

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥