söndag 17 mars 2013

En besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GOD MORGON

Under snöperioden har vi sett så lustiga spår på vår altan, men det var först i morse de fick sin förklaring.
Det måste vara grannens extremt fluffiga katt med sex tår som varit där och nosat då och då. Han är otroligt rolig på nåt vis och jag vill bara gosa honom. Fast på just den här bilden har han lite crazy eyes och ser faktiskt lite läskig ut...

Under veckan som gått har jag haft en massa förvärkar och jag börjar förstå att den lille eventuellt kan komma tidigare än beräknat. Det gjorde att jag ägnade gårdagen åt saker som bara legat och som jag tänkt att det där, det kan jag ta sen. Men tanken på att sen kanske inte kommer inom en överskådlig framtid fick mig att gå till frisören, sy lakan till bebissäng och -vagn, lägga upp gardiner och göra rent bilen. Smart? Nej, det kan jag lova och idag får jag betala priset i form av foglossning from hell. Lärdom: Jag måste lyssna på kroppen och inte bara köra på precis som jag brukar, det funkar inte när man är gravid. Dumma mig!

.fin söndag.

6 kommentarer :

 1. Tänk att det redan närmar sig förlossning, spännande och lite skrämmande på samma gång kan jag tänka mig :)

  Var rädd och bebisen i magen!!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 2. Visst är det bra att få lite gjort men i måttliga mängder!!

  Ha en toppen lugn vecka!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 3. Sista tiden av min graviditet kunde jag inte gå, kunde knappt stå eller ligga heller. Jag hittade instruktioner på nätet om hur man skulle rör sig vid foglossning och bara när jag följde dem EXAKT kunde jag slippa smärta. Fast långsam var jag! Ta det riktigt lugnt! Men kom också ihåg att foglossning stör inte förlossningen, så oroa dig inte för det.
  Jag fick min Tova 5 v innan utsatt datum och hann ingenting innan. Blev sjukskriven dagen innan och trodde jag hade 1 månad på mig att fixa saker men nope, plötsligt var hon där. Flera bloggerskor var gravida samtidigt som jag och de visade bilder på babyrum, skötbord med torktrasor lagda i vackra mönster, matchade lakan i vagnen... vi hade inte ens en vagn. Lovar dig att när du äntligen fårr din lille så är man inte lika pysslig längre ;)

  Njut av din sista tid som gravid!

  KRAMAR
  M

  SvaraRadera
 4. Ja, den katten såg lite vild ut i blicken. Det kanske var den som satt sina spår i snön senast vi var hos dig.

  Vad skönt att du fått gjort så mycket innan den lille kommer, men det är som du säger bäst att ta de lugnt framöver för att slippa det onda.

  Sköt om dig, vi hörs snart!

  kramar mamma

  SvaraRadera
 5. Var rädd om dig och vila när du kan - ser så fram emot att se dig och magen! Kram

  SvaraRadera
 6. Hihi, så skönt att ni fick svaret på de lustiga spåren.
  Sköt om dig och vila dig, det behöver du inför det som komma skall!

  KRam LInda

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥