tisdag 12 mars 2013

Bokreatipset

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.HEJ TISDAG.

Underbara Leila och hennes galet goda cupcakes!
Hello cupcake finns på bokrean och jag älskar att bläddra i den och njuta av bilderna. Hennes fotograf är verkligen duktig på att fånga "just den där" stämningen och jag tänker att boken är svår att motstå även för den mest luttrade bakboksmotståndare. På lördag ska jag premiärbaka något recept. Så mycket, så gott, så få muffins man klarar äta. Bäst att välja väl!

Träffarna med föräldragruppen rullar vidare och efter hand har jag sett att jag nog drog lite förhastade slutsatser första gången vi sågs. Alla är inte pregnancy unicorns! Tvärtom är vi nog mer lika än man kan tro vad gäller tankar, funderingar och krämpor. Och det känns så himla gott! Inte att även några av de andra har ont, men att jag inte känner sig onormal och att man nu tillsammans kan skratta åt diverse kroppsliga lustigheter. För det uppstår faktiskt en del komiska situationer när man har stor mage....tex är kanten på vår köksbänk numera alltid väldigt ren och fin medan mina tröjor har mystiska smutsränder en bit under naveln...eeeh.

3 kommentarer :

 1. Ja, själv gick jag upp 25 kilo båda gångerna och förundrades över att allt var borta bara en vecka efter förlossningarna - då kan du ju tänka dig hur mycket vätska jag band i kroppen..! Kom inte ens i makens skor, haha! :-D

  SvaraRadera
 2. Tänk vad kroppen kan ändra sig och hålla på! En sak jag kommer ihåg var att om man skulle förbi någonstans och det var trångt så vände man sig på sidan (som funkar i vanliga fall)och trodde man var smalare så. :)

  HA en toppen dag!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 3. Tack för det boktipset!:)

  Kram /Linda

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥