onsdag 19 september 2012

SATC fashion cheating

Bilder från Elle Decor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“I’ve been cheating on fashion with furniture”

Så säger Carrie i början av SATC2 och här finns en till som skulle kunna skriva under på det.
Sen vi flyttade till hus med massa ytor och två omatchade möblemang har det varit aningen mer intresse för inredning än mode och gå-ut-kläder. Men vem kan egentligen låta bli att vänsterprassla lite med design och inredning när den är så oemotståndligt och ögonlockande som i de här bilderna?...från det ena till det andra...
...visst är det ganska stor skilland på lägenheterna i bilderna ovan och nedan?

Riktigt så har det inte blivit hos oss och det lustiga är att även om fokus har flyttats till inredning har det faktiskt inte hänt så mycket hemma sen de första månadernas stök. Det gamla hänger kvar och trots att jag tycker att det är hemtrevligt hemma, kan jag ibland fundera på hur det skulle kännas att justera det lite till det mer vuxna hållet. Flera möbler har hängt med i evighet och någonstans på vägen har jag kanske tröttnat.

Det kanske är dags att utöka den där garderobsrensningen till att även innefatta huset.
Det är ju ingen idé att ha grejor som man varken anväder eller riktgit gillar, eller hur?Det verkar därmed som att inredningskaos väntar men just nu tar jag lillördag!
.KRAM.

5 kommentarer :

 1. Jag brukar försöka tänka på vad jag tycker om möblerna/inredningen med jämna mellanrum - i bland räcker det med att måla om lite så blir man nöjd! :-)

  SvaraRadera
 2. Visst är det så att när man flyttar till större så växer även inredningsintresset! Här har det också tagit stopp invändigt, vi har ju bara pysslat ute senaste året/åren... Är riktigt sugen på att ta tag i uppfräschning och pyssel invändig nu :) Carries walk in closet är ju en dröm...

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 3. Du gör helt rätt i att ta lill-lördag:) Men visst är det så, en del gammalt hänger kvar bara för att! Tänk om man hade en sån fin walk in closet!

  Hoppas att du har en fin kväll!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Det där är min favoritreplik från den filmen. Känns som att det varit så i mitt liv de senaste åren.
  Ska bli spännande att följa vad som händer hos dig. Kram

  SvaraRadera
 5. Visst är det så att mycket gammalt hänger kvar. Men många gånger tycker jag man kan förnya det man har med tex lite färg, nytt tyg eller så för att det ska kännas som nytt igen:)

  Men vilken dröm att ha en sådan walk in closet:)

  kram


  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥