onsdag 29 augusti 2012

Angående stil och mode

Den senaste tiden har det vimlat av modereportage, guldknappar och fashionweeks och någonstans i allt detta har jag börjat fundera på vad som verkligen är "min stil".

Det känns som att jag kommit in i en sprial där jag handlar fina plagg som sen inte riktigt passar ihop. Att veta vad man trivs i är inte riktigt detsamma som att att ha de kläder man skulle känna sig finast i. Kanske är det så att det är dags att ta tag i den där rejäla garderobsrensningen? Och jag kan inte tänka mig en bättre tid för det än nu på hösten med all härlig inspiration överallt.

.KRAM.

4 kommentarer :

 1. Ja jag har nog en splittrad stil,kan både vara sportig, kvinnlig och lite mera avslappnad....köper ofta enstaka plagg här och där, vilket gör att sen har jag inget som passar ihop;) hihi nåväl. Kram

  SvaraRadera
 2. När man går in i en ny årstid är det alltid roligt att se över garderoben. Lite nya kläder kan göra susen och du får lycka till med shoppingen!

  kram kram

  SvaraRadera
 3. Roligt att du vill dela med dig av detta. Har själv haft en mycket splittrad stil i flera år, men tänkte faktiskt på det igår. Nu är första gången på läääänge som jag trivs med alla mina kläder och jag kan se en röd (eller vit och svart) tråd bland mina kläder ;)

  lycka till i ditt sökande *ler* kram kram Malin

  SvaraRadera
 4. Intressanta tankar! Jag önskar att jag hade råd att ha en stil ;) LÄNGTAR till min examen!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥