lördag 12 maj 2012

Trädgårdsdag på LisebergHEJ HELG

Idag kom Magnus mamma på besök och vi har haft en superskön dag på Lisebergs trädgårdsmässa. Alltså inget Göteborgsvarv för mig.....att istället titta och heja på de som sprang på Avenyn var mer lagom :D Men bara ett stenkast bort hittade man ett överflöd av växter, grillar och allt man kan tänkas ha i en trädgård. Det doftade ljuvligt och flera par trädgårdshandskar samt några kryddplantor fick följa med hem. Om det inte hade varit för att det trots allt är rätt tungt att kånka runt på jordknölar och annat, hade jag nog förköpt mig. Så mycket fint och så mycket kunskap på ett och samma ställe var otroligt lyxigt.
Men nu är klockan sent och jag ska krypa i säng.
Ses imorn!

GODNATT

6 kommentarer :

 1. Åååh, var det den här helgen det var trädgårdsmässa på Liseberg... Då missade jag det i år igen ibland önskar jag att vi bodde i götet även om det inte långt att åka från Uddevalla.

  Låter som du haft en trevlig dag och jag hoppas söndagen blir lika bra!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 2. Kan tänka mig att det fanns mycket fint!
  Härliga färger i bilderna, här skiner solen för första gången på flera veckor så nu kanske det kan börja blomma lite här också.

  Skön söndag till dig/Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Åhhh det hade jag också velat! Så himla härligt! Jag var i och för sig hos Farmor och fick både kunskap och plantor :) Same same but different!
  Härlig söndag! Kram

  SvaraRadera
 4. Har missat den varje år - ser superfint ut. Kan tänka mig att det är massor av inspiration. Här har jag ett antal Farhultsplantor som ska ner i jorden snart.

  SvaraRadera
 5. Kul med trädgårdsdag på Liseberg!
  Jag var på trädgårdsmässan i Stockholm och det var kul men samtidigt blir det lite mycket. Vet till slut inte vad man vill ha.

  Ha en toppen kväll!
  Kram kia

  SvaraRadera
 6. Men vad mysigt med en tur till Liseberg. Alltid härligt för att insupa lite trägårdstips och inspiration.

  Ha det gott

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥