lördag 21 april 2012

VårstämningHEJ LÖRDAG

Vad jag älskar helg! Att få vakna av sig själv av att solen skiner in och sen äta en skön lördagsfrukost, det är lyx det. Idag blev det allt det där fina men även ett samtal från jobbet och en snabb färd dit innan helgdekadensen kunde ta vid igen.

En skön promenad i vårt mysiga lilla Kungsbacka, en sushilunch, reafyndade bijouterier (inte ringen på bilden-grodprinsen är gammal) och lite kaffe senare är det nu dags att ta tag i trädgården. Invånarna här på lugna gatan är ute i god tid med trädgårdspysslet och man vill ju inte vara områdets skamfläck med gul gräsmatta och buskiga buskar så det är bara att hugga in med rabattrens och annat. Har ni börjat förbereda inför planteringar och sånt?

KRAM

7 kommentarer :

 1. Härliga,Härliga bilder & grodprinsen fantastiskt fin, får man fråga
  var han kommer ifrån?

  SvaraRadera
 2. Underbara vårbilder!! Visst är det underbart med helg- även om man bara sitter inne och pluggar så är det ändå skönt;) Önskar dig en fin fortsatt lördag! Kram

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder och lite vår i luften idag, kram

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder & härliga vår!!

  ha en fin helg!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Japp, jag börja plantera idag! Och här får man inte sova tills man vaknar själv. A hade en kompis sovandes över och kl.5 hörde jag någon som rörde sig däruppe, hon var kissnödig och väckte tillslut A och sen kunde de inte somna om. 5.40 fråga de om de fick sätta på tv:n. Tror de är några som kommer somna tidigt ikväll!

  Ha en toppen kväll!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 6. Lite lite vår i luften idag. Men igår....ajajaj.... lite fix har påbörjats men det är lite för kallt ännu tycker jag. Håller mig fortfarande inne en del och bordet står lite ensamt på trädäcket. Längtar nu! Vår!!!

  SvaraRadera
 7. Åh så fina träd! Är det prydnadsapel?
  Ringen var oxå finfin!
  Jag har tagit ett rejs i trädgården, men det är massor kvar. 1000kvm och innan vi köpte för 4 år sedan var den typ övergiven i 8år. Man får ta pö om pö!
  Kramen!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥