tisdag 13 mars 2012

På önskelistan


HABEGÄR

Jag tittade nyss in på Moderna museets webshop för att se om de kanske hade de där Andy Warhol-texterna man så ofta ser hos andra bloggare. Men då hittade jag något jag nästan hellre skulle vilja ha....

Jonna Franssons Blomster hade gärna fått häga på min hallvägg. Pastelligt och ljuvt med en liten kunskapskick. Det känns helt rätt. Undrar vad sambon skulle säga om de här? Hmm, hmmm :D Sen blev jag även lite kär i den här ursöta gummiduvan som fungerar som dörrstopp. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, nätshoppar är farliga!

KRAM

7 kommentarer :

 1. Jag gillar nätshopping. Så smidigt och man kan prova k lugn och ro hemma. Sen är det alltid kul att få paket med posten!!

  Ha en toppen dag!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 2. Helt rätt, LIVSFARLIGA :S

  Förstår dig, båda var jättefina :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ljuvliga. Båda två.
  Om jag minns rätt så finns inte de där warholeafffischerna i webshopen, bara i butiken i Sthlm.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Fina båda två!! Det är farligt med webshoppar! det är så lätt att man klickar hem något;-)
  Hoppas att du har en bra kväll!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

  Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

  SvaraRadera
 6. Jättefina båda två, håller med det är väldigt farligt med nätshoppar, kram

  SvaraRadera
 7. Vad fin det där dörrstoppet är, en sån skulle jag också vilja ha. Farliga nätshoppar :)
  Ha en fin dag!
  Kram Linda

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥