torsdag 29 mars 2012

Make me up

 


Jag har just börjat följa bloggen Cupcakes and Cashmere och där hittade jag en sån skön video om hur man snabbt lägger en sån där perfekt dagsmakeup. Här vill jag bara pausa och inflika att jag absolut inte sminkar mig varje dag (om inte läppglans räknas för det är jag beroende av) men jag tycker ändå om smink och jag skulle tro att de flesta precis som jag har en rutin man följer varje morgon. Men nu fick jag faktiskt lite ny inspiration och till den här fina basen kan man ju sen bara lägga till luscious lips eller smokey eyes.

BTW så borde jag följt den här videon imorse för om ett par timmar ska jag vara med i en film om personer med olika roller inom företaget och efter en vindpinad utevistelse ser jag just nu allmänt rödkindad och vindrufsig ut och det är inte alls på det där charmiga sättet utan mer med Joakim von Anka-polisonger. Nåväl, det är väl det man säger som räknas.....fast det gör mig inte heller lugnare...iiiih.

KRAM

5 kommentarer :

 1. Du kommer vara bäst! =) Puss

  SvaraRadera
 2. Bra tips!
  Jag har en förmåga att fastna i gamla sminkrutiner och gör det som går snabbast=))

  Lycka till idag!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Jag sminkar mig i stort sett aldrig. Naturligt vacker. :) eller lat kanske, har inget behov av det. Vilket är jätteskönt men då får man ju också ta hur man ser ut om man inte sovit så bra. För och nackdelar med allt.

  Ha en toppen dag!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 4. Jätte smidig video, vad lätt det såg ut! Kanske dags att börja starta ALLA morgnar så;)

  SvaraRadera
 5. Älskar videos som dessa, ser så enkelt ut. Tänk om det skulle gå så där snabbt och man skulle se så sär fräsch ut kl 06.30 på morgonen ;)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥