söndag 12 februari 2012

Glas i inredningen
SÖNDAG.

Lite lagom morgonlat efter en jättetrevlig kväll hos Kungsbackavännerna följt av TV-i-sovrummet-tittande till långt inpå natten, sitter jag nu nöjd i soffan och sniffar Yankee candle. De doftar verkligen så himla gott och just nu vill jag att hemmet alltid ska lukta Clean cotton. Jag letade ju tidigare efter erbjudanden och rabatter på nätet utan någon framgång alls. Men så fick jag tips om att FB interiör i Kungsbacka alltid säljer YC 25% billigare. Hur ofta händer det att man hittar sånt där man bor? Nästan för bra för att vara sant, eller hur?


Men jag tittade ju egentligen in för något annat...
Fabrikens tema just nu är glas i inredningen och jag ville posta mitt bidrag innan det är för sent. Efter att ha jobbat extra på Duka under många år när jag pluggade, är jag nog lite skadad vad gäller glas och porslin. Smaken har svängt under åren, men det som absolut består är att jag älskar detta vackra material som går att forma och förändra i oändliga varianter. Just nu tycker jag dock mest om klarglas med pressade eller skurna mönster. Ungefär som den numera klassiska Marimekkoskålen eller som min andra favoritgömma. Fint så.

KRAM

5 kommentarer :

 1. Vilken fin lördagsbild i förra inlägget! Ochbf fint med glas. Ger en fin känsla av vår tycker jag. Eller är det ljuset?

  Ang. Ljusen kanske jag kan be dig handla åt mig inför att vi ska ses?

  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är så fint med glas och gör sig så bra på bild!

  SvaraRadera
 3. Så vackra bilder!!! Önskar dig en fin ny vecka! Kram

  SvaraRadera
 4. OH la la vilka vackra bilder. Länge sen jag lämna en kommentar här men nu kunde jag verkligen inte låta bli.
  Älskar färgkombon nöt (trä?) vitt o ch glas.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥