onsdag 25 januari 2012

Queen of the dayDe här fina metallhjärtanen hittade jag för ett år sedan och de tillhör den växande skaran av julpynt som blir kvar hela året. Här hänger de i taklampan i sovrummet och jag gillar att vakna och se det här budskapet....iaf en liten stund på morgonen kan man känna sig som Queen of the day.

Igår var dock ingen kunglig dag alls...
Det hela började med att jag nästan tappade nycklarna på morgonen och då slängde ner dem i min lunchlådepåse och inte i handväskan som jag brukar. Fel no.1! Nästa steg var att jag blev bjuden på mat på jobbet och då inte kollade påsen med nycklarna under dagen. Fel no.2! Så fick jag bråttom hem och tänkte att påsen kunde stå kvar på jobbet tills imorgon. Fel tänkt och Fel no.3 var ett faktum. Så kunde jag inte lifta med samåkaren hem från pendelparkeringen, bussen missades och jag gick hem. 45 min i västkustska minusgrader är inte att leka med vill jag lova!! Nästan hemma tänkte jag åh äntligen, vad skönt att snart få komma in i värmen. tur att man inte glömt nycklarna...eeeeeh...VAR ÄR NYCKLARNA? Skit! Och killen jobbade över och kunde verkligen inte komma hem snabbare än på en timma. Nej, inte vidare drottninglikt :D

Men idag är en ny dag och banne mig om den inte känns bättre redan nu!

KRAM PÅ ER

6 kommentarer :

 1. Men gud vilken dålig dag - inget gick som det skulle - liksom ;) Stort GRATTIS iaf till er nya söta familjemedlem. Katter är verkligen sköna, självständiga djur. Ett trevligt sällskap på deras villkor förstås ;)

  Kram F

  Hoppas du hittar pyjamasbyxorna de är verkligen hur sköna som helst i lite tunnare flanell !!!

  SvaraRadera
 2. Vilket fint hjärta och hoppas du får det lite mer lyckosamt idag kram

  SvaraRadera
 3. Åh vilken otursdag...
  Kul att du kikade in hos mig.

  Fin blogg du har!

  Kram
  Johanna

  SvaraRadera
 4. Hej syster! Man kan aldrig prata nog om sina djur ;) Tycker att det är roligt att se bilder på Lucy, å jag förstår mkt väl att hon väljer den bästa platsen i huset - sängen! Skulle jag åxå gjort om jag var en liten pise =) Zixten ligger just nu på mina jeans och vilar, han tycker om att ligga på våra kläder.
  Det lät inte mysigt för dig att stå ute i denna kylan, burr!

  Hade bra, kramar Annelie

  SvaraRadera
 5. Men uscha,stackare! Hur gick det då? Kul att ni skaffat katt med, ska bli kul att följa henne. :o)

  SvaraRadera
 6. Det budskapet förstår jag är toppen att mötas av varje dag. Detta skulle jag också behöva :-)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥