söndag 15 januari 2012

Nya glasögonNu har de äntligen hittat hem!
Som jag har längtat efter mina nya glasögon. Jag beställde dem innan julafton och efter diverse förseningar fick jag tillslut ett sms om att de var klara. Spännande! När det går såpass lång tid från det att man bestämmer sig  hinner man ju bli helt orolig för om man verkligen valt rätt. Men jag undrar om det ligger i själva grejen med nya glasögon att man enbart tack vare de helt orepiga och orörda glasen inte kan annat än gilla de nya. Visst är det underbart att världen blir skarpare och klarare på bara ett ögonblick. Jag antar att det kan liknas vid den feges motsvarighet till en bokstavstripp.

Men den här gången är jag även kär i bågen. Skinndetaljen på sidan är så fin och jag fastnade direkt för att de är så stora och inte ger någon kant mitt i synfältet. Åh, tur att jag inte hade behövt oroa mig....(tycker jag iaf :D ).
Fin kväll!

6 kommentarer :

 1. Snygga!!!! Behöver nog också nya fast har dragit mig lite för det ...

  SvaraRadera
 2. Wow vilka snygga!!! Det är detaljerna som gör det;) Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Ååååååå, jippi! Vad kul att de äntligen kommit! Jösses vad fina de är på sidan, riktigt läckert med det där "flätade". Hoppas vi får se dom på snart igen. Visst blir man osäker när man får gå och vänta. Nu är jag osäker å makens vägnar, någon måste ju oroa sig lite ;)

  Kram Linda

  PS. Nu har jag hittat ett sätt att kunna kommentera. Om jag trycker på "svara" under den sista kommentaren så kommer då länken "Lämna en kommentar" fram. DÅ kan jag kommentera i en egen kommentar. Hm. Det verkar lite ostabilt sen Blogger införde Svara-funktionen. Men man vill ju gärna ha den.

  SvaraRadera
 4. Du har en blog award att hämta hos mig! Tack för dina goa kommentarer hos mig och tack för all inspiration du ger!
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 5. Snygga "briller". Är det en putstrasa som är så snygg, Tycker att man alltid får en svart med något namn på.Nu har jag fixat till min award.

  Anita

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥