söndag 29 januari 2012

Ny vårkoftaGod morgon.

Igår var föräldrarna på besök och vi gjorde gjorde ryggbiff med rödvinssås och potatisterrin. Det är inte så ofta som vi fixar sån mat och då är det extra kul att gå utanför vardagen göra något annat när man får besök. Har ni någon bra parad/lite extra-rätt? Jag saknar ofta idéer och kokböcker och tips är då så himla bra. Har ni förresten sett det här projektet? Spännande! 

För några dagar sedan insåg jag att de nya Odd Molly-koftorna går åt som smör i solsken och eftersom jag bestämt mig för att den här våren få köpa en, blev jag nästan lite orolig över att de skulle ta slut innan jag hann välja färg och prova. Men det gick ju hur fint som helst och nu har jag en ny favvo i den här supermjuka blå varianten. Blått har förresten satt sig ordentligt i huvudet på mig och jag misstänker att ni kommer att få se en massa blåvirandigt i kommande inlägg. Idag händer det annars inte mycket. Det blir nog mest söndagssoftande med promenader, soffmys och massa fotande av stackars Lucy. En skön söndag helt enkelt!

Ha en fin dag
KRAM

6 kommentarer :

 1. Tack för igår, maten var jättegod och ni tog väl hand om oss. Lucy är söt och bedårande och hon verkar ha funnit sig väl tillrätta hos er.

  Ha en skön söndag!

  Kram mamma och pappa

  SvaraRadera
 2. Åh så fin koftan är och vilken underbar grå/blå färg kram

  SvaraRadera
 3. Superfint kofta, gillar verkligen färgen!

  Jag har mina paradrätter som plockasmfram dålig då , kan mejlamdifgmrecept ngn kväll.

  Hoppas ni haft en skön söndag. Kram

  SvaraRadera
 4. Snygg färg på koftan. Jag har en mörkrosa som jag älskar. Lika skön sommar som vinter.

  Anita

  SvaraRadera
 5. Jättefin kofta! Jag gillar också blått så jag ser framemot kommande inlägg precis som vanligt mao :) Ha en fin vecka! Kram Jessica

  SvaraRadera
 6. Vad snygg du är! Så fin i dina glasögon och knut på huvudet. Koftan var också jättefin, verkligen fräsch.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥