onsdag 4 januari 2012

Ny stil till våren

Bild: HM home

Som fredag!

Både kärleken och jag har turen att vara lediga imorgon. Hur lyxigt som helst tycker jag och det gör ikväll till en sån där kväll då man kan hålla fast vid semesterkänslan lite till genom att sitta uppe till sent på natten och se film eller bara njuta av vetskapen om att man inte behöver gå upp halv sex dagen efter. 

Kvällen har så inletts i stor stil med kaffekarameller och bloggsurf. 
En sida jag ofta återkommer till är En mammas dag och idag tipsade Weronica om fina lakan från HM. Klick, klick så var jag inne hos HM och där blev jag nog lite kär.  Kanske är det vårlängtan och tankar på skira gardiner som silar ljus och vajar i vinden som gjorde att jag föll så hårt för deras havsruffiga, solblekta blå och beigetoner. Föll gjorde jag i alla fall och nu har jag klickat hem både från rean och nyheterna. Vad tror ni om dessa 1, 2, 3 kuddfodral samt löpare?
 
Ingen shoppinghets eller så, bara några små tips :D
Kram och ha en fin kväll!

5 kommentarer :

 1. Jag sitter oxå och kikar för att beställa lite från HM;) hihi Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Hej finaste!
  Har också förälskat mig i de där linnekuddarna och pläden, skulle bli så fint i våra soffor, ler.
  M. är ledig med barnen imorgon, men inte jag. Är dock glad att jag nu har ett jobb att gå till, ler. Har för tillfället 2 erbjudanden att fundera på över helgen. Måste bestämma mig nästa vecka.
  Ha en toppenfin helg!
  Kram Lotta ♥

  SvaraRadera
 3. Hej hopp denna torsdag!
  Jag har under en tid följt din blogg och gillar den skarp därför så har en nu en lite överaskning till dig inne hos mig så du är välkommen att hämta ;-)
  Kramkram

  SvaraRadera
 4. JÄttefin, nu får jag också gå och kika på HM kram

  SvaraRadera
 5. Har inte varit inne och kikat på nätet ännu men bläddrat i katalogen som kom i förra veckan. Mycket snyggt!! Jag gillar sättet de visar produkterna på, man blir så köpsugen. Jag gillar kuddarna Sel de Mer som de har haft i flera år nu så nu är det väl snart dags att slå till. Sedan skulle ju inte ett bäddset i jersey vara helt fel heller....eller en linnepläd och en....ja, önskelistan kan bli låååång. Vi ska till Jönköping på handbollscup hela helgen. Har lämnat bort de två minsta så det blir en liten miniweekend för mig och mannen.

  Njut din helg!

  Kram Jessica

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥