torsdag 1 december 2011

Min glass!
Hej igen!

Nu är jag tillbaka på västkusten igen efter ett par dagars möte i Stockholm. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är glad att vara hemma, men jiiises vad fint Radissons Waterfront kongresscenter och hotell var. Det gick ingen nöd på mig om vi säger så. Rumsutsikt över stadshuset, macarons och smoothies till fikat och efterrättsbuffée efter lunchen. Ja, ni kan ju tänka er vilka leenden folk hade när de hoovrade runt borden för att plocka det gottigaste :D


Och det där med godsaker kan faktiskt vara allvarliga grejor. Tex är jag rätt ovillig att dela min Ben&Jerry med kärleken. Att jag sen bara äter halva och att han skulle kunna ha ätit sin halva ur samma bytta har inte med saken att göra. Vi måste helt enkelt köpa varsin bytta. Det är själva känslan av att inte ha konkurrens som gör glassätandet extra lyxigt. Nån som känner igen sig? Och när man ändå är igång så varför inte använda de här superfina skedarna till?


Foton: Lånade från Pink Wallpaper
  
Sen bara måste jag ta med de här interiörbilderna som inspirerar mig just nu.
Black is back....iaf tillfälligt i mina tankar.

Kram, kram

5 kommentarer :

 1. Låter fantasiskt, fina bilder:)

  SvaraRadera
 2. Låter fantastiskt fint! Macarons och smoothie - det är fina grejer det! Supersöta skedar!

  SvaraRadera
 3. Haha, jag "paxar" vissa godissorter när vi köper blandgodis, tar han någon av dem surnar jag till..! Nu har vi dock varit ihop så länge att han vet att vissa sorter är heliga för mig..! :-D

  SvaraRadera
 4. Hi hi sitter här och småskrattar och sambon undrar varför, jo för att jag precis som dig vill ha min egen bytta att äta ur, det är ju ett måste :)

  Skönta att vara hemma igen, men det låter som att du haft det toppen i huvudstaden!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 5. Vilka trevliga resor du har varit ute på!! Och jag kan känna igen det där med att dela... fniss;) MEN fina skedar!!!!!

  KRAM

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥