måndag 21 november 2011

Årets BlossaglöggVoilà

Nu hittar man den även hemma hos mig, Blossas årgångsglögg med smak av Arabicabönor. Ryktet säger att den ska vara väldigt god med en bit mörk choklad och inte mig emot. Choklad är nästan alltid gott och trots att kaffeglögg inte känns lika juligt som apelsin och att jag nog är lite, lite småskeptisk, tror jag ändå att den är smarrig. Någon som smakat? Min premiär blir iaf på söndag och tills dess får jag nöja mig med att bara njuta av flaskan som jag tycker är rätt snygg i år!


Sen måste jag bara utbrista i ett TJOHOOO! Igår läste jag nämligen en kommentar från finaste Loellan som skrev att jag vunnit ett superfint underklädesset i hennes tävling. Så himla roligt! Och jag skulle gissa att även kärleken blir glad för vi kan väl nöja oss med att säga att just den garderoben inte är den glammigaste :D  Kram på dig goa Loella och tack! För er som ännu inte upptäckt hennes värld - kika gärna in en sväng för galet härlig och blandad inspiration.

8 kommentarer :

 1. Åh va kul med en vinst! Grattis! Jag måste också testa den nya glöggen!

  Kram Emma

  SvaraRadera
 2. Grattis till den fina vinsten!!!

  Jag är lite nyfiken på glöggen, har inte köpte den ännu. Har snöat in på egen glögg och då blir det som inte. Ska bli spännande att höra vad du tycker om den. Älskar kaffe fast spontant kändes kombon kaffe och glögg inte riktigt ....

  SvaraRadera
 3. Glöggflaskan är verkligen snygg och jag ska köpa en med det snaraste, samt lite god choklad till.

  Kram mamma

  SvaraRadera
 4. Visst är Blossaflaskan snygg i år! Tyvärr dricker jag inte kaffe och gillar inte årets smak, men glögg älskar jag så i år får jag hålla mig till andra sorter :)

  Grattis till vinsten!! Ska genast spana in Loellas blogg!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 5. Snygg flaskdesign, har en röd Dufvenkrok glögg som väntar..
  Allas vår Loellan, vad hade världen varit utan en så fin människa!

  kramen

  SvaraRadera
 6. Nämen.......åhhh, nu får jag allt svälja klumpen lite här...Ni Sötaste raraste och finaste....värmer gott i ett kallt novemberhjärta! Vad roligt att du blev så glad för vinsten, och kanske killen med :) och javisst var det så med renen på rumpan, dem har jag med...

  Har inte smakat årets än, jag är ju förälskar i Blossas vita romglögg. SLurp!!
  Mail kommer också min sköna....

  KRAM! Loellan

  SvaraRadera
 7. Grattis!!!
  Och flaskan är riktigt snygg, det får bli en till helgen:) Så får vi hoppas att den är god:)

  KRAM

  SvaraRadera
 8. Grattis till vinsten;) Glöggen måste jag ju prova...mumsigt! Kram Johanna

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥