lördag 20 augusti 2011

In bed!
Välkommen lördag!


Herregud vad skönt det är att ligga kvar i sängen och dra sig i en evighet. Nyss virade jag in mig i morgonrocken för att gå upp och fixa frukost men så snabbt tillbaka till sängen igen. Det är sånt här man älskar, att få börja dagen utan galen väckarklocka, hastfrukost och mörker. Visst ser det härligt ut när solen skiner in?


Men trots att jag nu när killen inte är hemma kan bre ut mig precis som jag vill och helt följa mina egna nycker, är det inte alls lika mysigt här hemma. Huset känns plötsligt rätt stort och lite för tyst. Det är skönt att han bara är borta tills imorgon och tills dess tänker jag ändå njuta av fördelarna med att vara ensam härskare i huset :D

Typ såhär suddigt ser jag utan glasögonen så nu vet ni hur min morgonvärld ser ut :D Jag är rätt glad över att det inte är värre synfel än så här och vet ni vad? Ibland tror jag att det är lika så bra att man just på morgonen inte ser alla detaljer som hårtovor, sovmärken och annat tjusigt. Då får man iaf en kort chans att tro att man vaknat som en prinsessa.

Ha en skön dag!

6 kommentarer :

 1. Så fint ni har det.

  Att vara ensamen är bra att vara emellanåt. Försök att njuta av detta, han är snart hemma igen :-)

  Ha en fin lördag

  SvaraRadera
 2. Ser suddigt gör jag bara på ena ögat, tricky..
  Man kan absolut välja vad man vil se, hihi.
  Nu har jag en het date med en Speedheater, så här kan jag inte sitta och ha kul!

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Så fint rum. Njut helgen. Visst var det skönt att sova lite längre efter en första arbetsvecka och kunna ha lång morgon hemma.

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder. Underbart med långa sovmornar;) Önskar dig en fin lördag. Kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Tycker det är skönt med lite ensamhet i bland - är väl för att det så sällan blir så med make, söner, hund & katt i huset! :-D

  SvaraRadera
 6. Jag har upptäckt ett roligt sammanträffande! Jag å mamma var ju på ikea förra veckan och jag har köpt en likadan lampa som dig, samma färg å allt :) kul att man har lite liknande smak ändå. Projekt är alltid roliga- mitt blir att fixa till vår lägenhet så att det inte ser ut som att vi nyss flyttat in.
  kramar lillasyrran

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥