fredag 5 augusti 2011

Bullbak och ny pallSer ni nya pallen?
För killen med sina knappa två meter är det inget problem att nå överskåpen, men jag är superglad över att inte längre behöva släpa fram våra rätt tunga köksstolar så fort jag ska ha nån maskin i skåpen högst upp. Äntligen färdigmålad, ljusblå och fin, har den redan gått rakt upp på favvomöbeltoppen :DTittut!
Och godmorgon.Här pågår bullbak och det doftar sådär härligt regn ute. 
I  morse vaknade jag av ett sånt oväsen och jag trodde att grannen hade fått spatt och körde med kanttrimmern klockan sju. Men så var det inte, det var bara tokmycket regn som föll och smattrade stenhårt mot allt det kom åt. Men vet ni? Efter flera soldagar är det nästan lite mysigt med regn och där och då, i arla morgontimma, kändes det som att det var en perfekt dag för bullbak och tv-serietittande. Kanske även en fika med vännen S :DVad gör ni en regnig dag?

Kram och mysdag på er!

6 kommentarer :

 1. En sån pall behöver jag också! Struntar i att försökta ta mig upp i överskåpen utom när sambon lägger godiset där ;).

  Vill nästan ha regn här också! Inne på femte dagen med strålande sol och 25 grader i skuggan. Bara få att jag började jobba i måndags förstås :(.

  Numer går vi ofta ut och leker fast det regnar. Man blir tokig av att sitta inne med en aktiv tvååring!

  Kram Agneta som inte kan logga in från jobbet

  SvaraRadera
 2. Perfekt pall för hemmastök ju, ljusblå är en sån fin färg...Du hittade inga hemligheter undanstuvade nu då som bara mannen nått innan nu då? :)

  Regn och bullbak låter som en förträfflig kombo, själv är jag i samhällets tjänst hela långa helgen och får vänta till tisdag på en ledig dag, det får gå det med...:)

  Ha det gott och njut av din långa bulldag!
  Kram Loellan

  SvaraRadera
 3. Jag är oxå kort i rocken;) Så en pall vore på sin plats...fin den blir i vitt. Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Vilken fin blå färg på pallen, förstår att du blir glad av att se den varje dag :)Här jobbas det på i solskenet (tyvärr) önskar nästan att det regnade lite nu men det kommer till helgen när jag ska vara ledig enl prognosen. fast vi behöver regn här i mellansverige nu kommer inte ihåg när det regnade sist ens. ha en skön inne-mys-fredag ;9

  Kram F

  SvaraRadera
 5. Halloj vännen!
  Ser mysigt ut i ert kök. Har också en sån favvopall i köket, min är målad galet limegrön, ler.
  Idag blev det shopping för hela slanten. Äntligen är alla presenter fixade till barnen, skönt. Själv fick jag nya skor och android telefon, som otekniska jag nu ska försöka lära mig, fniss.
  Hoppas ni får en härlig helg!
  Kram ♥

  SvaraRadera
 6. En sån pall har jag omonterad i garaget....den har legat där i sin kartong länge nu. Väldigt länge..... Måste ta tag i den, blev lite inspirerad nu! För jag behöver den verkligen.... Usch, vad man är lat ibland! :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥