lördag 23 juli 2011

Blandade kanslor

Ar det som hant i Norge en lika stor nyhet hemma som har?
Det ar konstant pa nyheterna och efter en dag i poolen blev en san handelse en san abrupt kontrast att det nastan inte kandes verkligt.

Darfor skamns jag nastan for hur ofarskamt bra jag har det och kande inte for att blogga igar. Vissa nyheter tar tid att smalta och forsta. Darfor kommer bilder fran gardagens roadtrip forst idag. Vi hyrde i alla fall en jeep och brummade runt on, badade pa mytomspunna stranden Myrthos, at tonfiskbaguette pa kapten Corellis mandolincafé och bara njot av det fantastiska landskap vi susade forbi. 
Dagen idag borjade lite lugnare med en galet god frukost pa hotellets svala skifferaltan med vinden som en stilla bris. Darefter har jag tillbringat resten av dagen med att ova mig i den italienska konsten Bel far niente - att inte gora nagonting pa basta satt.


Stor kram till er alla! 
PS. Nagra har fragat vad det ar for hotell jag bor pa och till er kan jag halsa att det ar Tesoro Blu i Skala pa Kefalonia. Hittils har det verkligen varit over forvantan och jag kan verkligen rekommendera det till alla er som vill ha ett fridfullt, superfrasch stalle med fantastiska sallskapsytor (jag ar fortfarande fascinerad av arkitekturen) och med det azurbla havet bara ett stenkast bort. Vad det inte ar och som nagra kanske skulle sakna ar "genuint grekiskt" med vitkalkade vaggar och bla dorrar och det som foljer med det. Men man kan inte fa allt och det jag fatt har ar mer an nog iaf for mig :D

7 kommentarer :

 1. Så fint du har det måste jag först säga, Och JA det är på nyheterna hela tiden, helt sjukt. Man kan inte riktigt ta in det. Alla verkar gå på halvfart idag.
  Ha det så skönt
  Kramkram &/ Nettan

  SvaraRadera
 2. Hej! Vill först bara säga att du har en jättefin blogg. Är väldigt roligt att läsa och följa dig. Ni ser ut att ha det riktigt härligt!

  Sen vad som har hänt i Norge... Det är helt enkelt hemskt och ofattbart.

  Kram från Agneta som kände dig lite en gång (Chalmers)

  SvaraRadera
 3. Man kan inte fatta att det får hända, ofattbart och otäckt!!
  Vilken otrolig bild med det blå havet:)

  Ha det fint!
  Kramis Helena

  SvaraRadera
 4. Vilka underbara bilder från ett härligt Grekland. Det som inträffat i Norge är mycket otrevligt. Nyheterna handlar enkom om detta just nu. Förstå, det kommer vi aldrig att göra, något vi också ska vara glada för.

  Ha en fortsatt fin semester, njut av den.

  SvaraRadera
 5. Underbara bilder, tokälskar det där turkosblå vattnet och vattenmeloner, mums! Ha en fortsatt skön semester :)

  Kram F

  SvaraRadera
 6. Vad vackra bilder, färgerna, naturen, ja.. det verkar helt underbart.

  Helgen har präglats av chock och många tårar har fällts med tanke det hemska som hänt i Norge. Det är ofattbart och det är svårt att inte tänka på det.

  Ni får i alla fall njuta av de sista dagarna på semestern och det skall bli jätteroligt att ses igen.

  Kram mamma

  SvaraRadera
 7. Åh, vilka helt otroligt underbara bilder. Jag älskar Grekland. Vill åka dit nuuuu... bums...
  Kram Sonja.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥