lördag 11 juni 2011

Toffelhjältar
Helg!

...vaknar långsamt, somnar om, vaknar igen, tar på tofflor för att hämta morgontidnigen, dricker thé på altanen och gör ett hyllningsinlägg till ledighetsattributet nr.1 - flipfloppisarna....

Snart kompletteras de med solbrillor, klänning och storväska för idag blir det brunch och matiné med Kungsbackavännerna inne i Göteborg. Så himla mysigt! Vad har ni för helgplaner?


Kram, kram


PS. Butiken i Ängelholm låg längs med gågatan, ungefär i höjd med mataffären på mitten, fast på andra sidan  gatan :D Jag är inte jättehemma i Ängelholm och inte så bra på landmärken där men om man går längs gatan och spanar lite hittar man den garanterat. Så roligt att flera har anknytning dit, visst är det mysigt i Ängelholm!? Killen har bott där och jag insisterar alltid på att vi ska stanna till där om vi är på väg förbi.

6 kommentarer :

 1. Jag har ett par flipflops vid varje dörr ut...
  Jag har sms:at Lotta ang. ev fika imorgon, återkommer till dig senare.

  Ha det görsköj på stan idag, själv skall jag måla lite här o var!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Flippisar e sköööööna :)
  å missa inte

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  VÄLKOMMEN :)
  Håkan

  SvaraRadera
 3. Sååå härligt!
  Har just varit ute och plockat fläder i mina crocs så nu blir de saft.
  Hoppas att du kan imorgon, vore kul att hinna ses innan vi reser. Ni är välkomna till mig när de passar på fika.
  Ha en härlig dag!
  Vi ska på födelsedagsfest i Kba i eftermiddag.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig morgon! Min var allt annat än lugn med en liten tjej som var ledsen och mammig. Men maken gick upp med henne vid sex och nu har vi bytt skift så han får sova någon timma till. Ibland kan jagbsakna de där morgnarna som du beskriver. Men de kommer nog igen om många år :)

  Svarar på ditt inlägg hos mig här också, ifall du inte tittar tillbaka.
  Tack, visst ser det lite lätt och ljuvt ut med lätta moln på bodyn. Jag skickar med länken här om du vill beställa till din kompisbebis. Tror inte just bodyn med moln fanns kvar i webshopen men heldress är toppen på nyfödda. Det hade jag ofta upp till storlek 62/68. Då ligger dom så mycket ned och det är nog bekväma kläder för dom då. Men visst, tröjor/bodys kan man aldrig få för många av. Nu är Lilly ren till nästa gång hon ska äta typ :) Så minst ett ombyte om dagen nu.
  http://shop.textalk.se/se/shop.php?id=5085

  Tack för din kommentar, blir alltid lika glad är man får en!
  Kram och ha en härlig lördag!

  SvaraRadera
 5. Har pratat med Lotta och det funkar fint imorgon på förmiddagen, ca 11.00? Fika i Gottskär om vädret tillåter, hemma hos Lotta annars?

  kram

  SvaraRadera
 6. Tack för tipset om butiken i Ängelholm. Jag tror att jag vet vilken det är fast den verkar större än när jag var där senast. Ska kika in i sommar.

  Låter som en riktigt skön morgon!! Här är det också flipflops och crocs vid varje dörr. Då är det sommar!!! Idag har vi haft en ljuvlig sommardag med kalas hos en liten vän och trädgårdshäng. Ljuvligt skönt.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥