fredag 17 juni 2011

Om att göra fredag
Härliga rosor kan ju piffa upp vilken dag som helst!
Heja helg!

Jiiises, vad jag har längtat efter helg och nu är den här. På flera tavlor utanför folks rum på jobbet stod meddelanden om frånvaro pga skolavslutning och examensfirande och jag tycker faktiskt att det ligger något speciellt i luften under de här helgerna precis innan midsommar. Vi ska förresten fira med vänner i en stuga på en ö. Jag har aldrig varit där innan så det ska bli jättespännande att åka dit....lite som en roadtrip.


Men det är ändå en hel vecka kvar och just nu är det denna fredagskväll som gäller. Jag har laddat och räkorna ligger redo i kylen medan baguetterna värms i ugnen. Jag vet inte om jag sagt det, men jag är galen i vitlöksbaguetter och kan alltid äta "en liten bit till" :D  Sen väntar jordgubbar och grädde - mums.


Nej, nu kickar vi igång helgen tycker jag!
Kram på er

5 kommentarer :

 1. Helt underbara foton.
  Önskar jag också kunde kicka igång helgen men det får vänta tills Stockholm inte längre ser ut som en parkeringsplats och jag kan ta mig hem. Lät hur trevligt som helst med räkor och vin. Är så avis.
  Trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Här har vi också firat skolavslutning till den "Blomstertid nu kommer" och har som vanligt fått torka lite tårar när barnen sjungit. Det är något speciellt med skolavslutningar. Efteråt firade vi med jordgubbstårta tillsammans med farmor och farfar och mormor och morfar, precis som vi gjorde när jag var liten. Det är så mysigt att få skapa traditioner tillsammans med sin familj. Idag är jag glad som ett barn....jag har "fått" en cykel, en riktigt fin damtralla. Det blev en Crescent Sunnan i beige. Jag stod och sneglade på Karin Cupcake som du visade i ett inlägg tidigare i våras, men jag har ju drömt om denna cykel så länge så det blev den till slut. Äldste sonen köpte en BMX för sparade pengar, så vi är två som är överlyckliga och som kommer att cykla vart vi än ska framöver. Såg att du också hade en fin cykel på en bild, vad köpte du för cykel?

  Nu ska vi utmana våra killar på Guitar Hero...Jag lär väl bli utägd ;-)

  Förstod i inlägget om Leila att du facebookar precis som jag. Jag följer också hennes mycket inspirerande sida. (Du får söka på mitt namn så ser du vem jag är. Du har ju mitt efternamn i mailet du skickade när jag hade lyckan att vinna örngottet :-))

  Ha en riktigt mysig fredag!

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Gott med jordgubbar!
  Jag har redan klarat av både studenten (för sonen) och skolavslutning (dotterns)...
  Kram och trevlig helg på dig!
  Lana

  SvaraRadera
 4. Å så gott det låter! Räkor gillar jag verkligen men maken tycker tyvärr inte att det är något särskilt så därför blir det sällan att vi äter räkor. Jag gillar att sitta och skala och "plockäta" medan han inte alls gillar att skala :) Vad mysigt det låter med er tripp till ön på midsommar, hoppas vi får se bilder sen. Vad fint du arrangerar när du fotograferar, jättefint! Trevlig helg! Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Ja, så gör vi. Vi kickar igång helgen :-)

  Ha det fint

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥