tisdag 28 juni 2011

Not the sameAlla foton i detta inlägg: Not the same
Halloj i värmen!


Sippar ni iste eller flädersaft på en solig strand eller är det sunkautomatkaffe framför jobbdatorn som gäller? :D Jag har tyvärr bara hunnit med det senare idag men revansch väntar då jag nu är på väg till Kodevännen för att hälsa på henne och beundra  nytillskottet i familjen - så himla mysigt!! Har ni förresten sett märket Not the same?
Jag snubblade över det på nätet och gillar bilderna massor. Jag tycker att de andas bohem på semester och det är just vad jag siktar på att bli om några veckor. Ja tack till tunna, svala material och långa kjolar som fläktar i vinden. Hur härligt är inte det? Har ni några favvoplagg på sommaren? Ändrar ni stil? Jag brukar bli mycket mer avslappnat klädd och gillar verkligen modet med stora tunikor som man även kan ha som klänning. Är de i finare material funkar de ju både på stranden och i baren på kvällen - super om man ska iväg och ha liten packning (inte min starkaste sida iof men man kan väl jobba på det :D ).


Ha en skön kväll!

3 kommentarer :

 1. Här är det också automatkaffe framför jobbdatorn som gäller ett tag till. Fast ju nu en iskaffe hemma :) Härliga kläder - gillar verkligen den bohemichica stilen. Och vilken fin tavla du visade!
  Ha en skön sommarkväll!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker om att gå i kjol och klänning på sommaren - det är skönt och avslappnat (köper inga toksnäva varianter). :-)

  SvaraRadera
 3. Snygga kläder, gillar också stilen..
  Nä, inget kaffe för mig men gärna en iskall färskpressad juice...

  Kram i solen!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥