söndag 26 juni 2011

Midsommar på Karön







Hej härliga söndag!



Nyligen tillbaka från midsommarön Karön i Ronneby skärgård sitter jag och myser när jag ser bilderna därifrån. Att komma dit var som att kliva rakt in i en sommaridyll och allt ända från det att vi gick på den lilla träfärgan till kransbindning, lekar, silltårta, jordgubbar, groddans och kafrifoldoft var så vackert att jag nästan inte kunde ta in det på en gång.


Fångad i stunden, var jag inte så bra på att lägga upp bilder under tiden jag var där men här kommer iaf en midsommarkavalkad med sporadiskt fångade ögonblick :D Hoppas att jag kan ta er med till min midsommar iaf litegrann!





Tack för era råd om råd om klänningval!!
Jag var helt galet velig men tillslut tog jag faktiskt med flera stycken och det var tur för ombyten behövdes. På själva midsommarafton hade jag dock den vita och en krans knåpad av killen. Hur sött är inte det?!?








Så tack och hej Karön och vännerna!
Nu ska jag fånga dagen här hemma som jag så gärna ville ha för att landa lite.
Är nyfiken på vad ni gjort under helgen så jag ska börja med en bloggkoll.
Ha en underbar dag fina ni!






PS. Dagens outfit blir den paisleymönstrade blåvita långklänningen för den glömdes i hallen hemma och bara väntar på att navändas. :D

9 kommentarer :

 1. Men ett sånt hus, den verandan gillade jag!
  Nu förstår jag hur du stod och kollade utsikten..
  Den vita klänningen satt som ett smäck och kransen också, hälsa killen det!

  Ha det gött resten av dagen!

  SvaraRadera
 2. Va fin du var!! Riktigt midsommrig :)

  Det ser väldigt fint ut!!

  Kram/Anna

  SvaraRadera
 3. Ser helt som om du hade en helt underbar midsommar!! Vilken idyll ni firade i och det hade nästan varit att ödsla med tiden på fel sätt att blogga när du var där :) Kul dock att få se alla fina foton i efterhand!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 4. Ser helt som om du hade en helt underbar midsommar!! Vilken idyll ni firade i och det hade nästan varit att ödsla med tiden på fel sätt att blogga när du var där :) Kul dock att få se alla fina foton i efterhand!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!
  Vilket ställe ni varit på, ser fantastiskt mysigt ut.
  Midsommarfin du blev.
  Önskar dig en bra start på vardagslivet igen imorgon, man vänjer sig snabbt vid lediga tillsammansdagar eller hur!?
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Tack snälla för din kommentar inne hos mig! Det gjorde att jag hittade in i din fina blogg. Den är verkligen härlig. Jag har tittat runt ett tag nu. Det ser ut som att ni hade en riktigt härlig midsommar. Fantasiska bilder! Kram

  SvaraRadera
 7. Härliga midsommarbilder! XO

  SvaraRadera
 8. Åhhh, Karön som är så mysigt, brukar försöka åka dit en gång varje sommar. Varje söndag är det stor loppis i Ronneby brunspark, tips ! :o)

  SvaraRadera
 9. Hej, vilka fina bilder. Gillade särskilt den när du satt i båten =)välidgt fint hus med så mkt fönster! vill ha! ses nästa helg, kramar lillasyrran

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥