lördag 4 juni 2011

Hus till salu

Hej fina läsare!
Sussat sött? Jag mår prima med undantag för min högerarm som lider av målarsjukan och värker så att jag knappt kan blogga. Får sluta med sånt där snart ;)


Häromdagen hittade ett sånt fint hus inte långt från där jag bor som jag tänkte att jag bara måste visa. Om det inte vore för att jag redan har mitt lilla drömhus, hade jag nog kikat väldigt noggrannt på detta mysställe. En del ställen är bara så himla inbjudande, som att man skulle kunna gå direkt in i bilderna och genast trivas.
Visst ser man ut att kunna ha det bra här?
Jag älskar allt ljus även om jag kanske inte skulle vilja ha allt vitt. Men de vackra träslagen bryter av så fint och ger en naturlig känsla. Me likie!

Efter en hata-furu-period som tyvärr straffade ut alla andra träslag på köpet, har jag svängt och tycker nu att det är vackert med trä och den känsla det förmedlar. Köksbordet som köptes nytt till huset är i vitoljad ek och väldigt, väldigt omtyckt av mig. Silkeslen yta och med mönster av träets egen ådring....vackert helt enkelt!Nu ska jag ge mig iväg till Uddevalla en sväng för att fira syster som tagit examen.
Massa grattis till dig A och alla andra duktiga som kämpat för sin kunskap....och kram till er som läser :D

Kram, kram

3 kommentarer :

 1. Men så fint!

  Jag hatar furu och kommer aldrig att ändra mig på den punkten :-)

  Ha det gott

  SvaraRadera
 2. Jättefint hem - furu kommer jag nog aldrig förlika mig med dock..! :-D

  SvaraRadera
 3. SÅ fint! FInns det länk till Hemnet? Vill gärna se fler bilder!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥