torsdag 21 april 2011

Drömläge i skärgårdenGodmorgon påsklov!


My god, vad skönt det är att vakna och veta att man nu är ledig en hel massa dagar. Under ett par timmar har jag nu ätit långsam frukost samtidigt som jag packat inför roadtrip, fixat spellista till bilen och smånallat av gårdagens rester och därmed bevisat att kvinnor kan ha simultanförmåga :D 

Under några dagar har jag knappt hunnit kolla posten men nu spanade jag in Sköna Hem och hittade ett sånt fint hus på Dalarö utanför Stockholm. Egentligen ligger ju mitt hjärta hos västkustöarna men det här huset ser så härligt ut att jag föll direkt.Kolla rymden och ljuset!
....och vilken utsikt sen....Jag älskar loftgångar generellt och det här med svävande glasräcke kantat av mörkt handtag är bara så superfint! Jag kan inte säga det nog men vilket galet fint ljus. Och alla vinklar och vrår gör att jag vill gå på upptäcksfärd i det här huset och känna in atmosfären på riktigt.

Vem skulle inte vilja gå upp på morgonen om man visste att man skulle fixa sig i det här fina badrummet/garderoben. Tänk sen ett bad med hisnande utsikt! Suck, suck, suck :)


Nåväl, nu har killen lastat fraggelbilen coh vi är redo att ge oss iväg till Skåne och svärföräldrarna. Jag kommer insistera på ett stopp i mysiga Ängelholm och kanske hinner vi klappa getter i Hembygdsparken. Som tur är glömdes godiset bort av alla igår så vi har säkert ett kilo kvar till resan, gissa vem som kommer att vara sockerhög :D Tur att vi nu har farthållare för annars hade jag väl i ren iver tvärstått på gasen och blivit ett körkort fattigare...


Ha en härlig skärtorsdag!
Och vännerna som var här igår, tack för en mysig kväll!


5 kommentarer :

 1. GLAD PÅSK och drive safe..

  KRAM på dig/Tina

  SvaraRadera
 2. Ja visst var det fint! Satt länge och tittade och drömde om det där badkaret...

  Ha en fin Påsk i Skåne!

  SvaraRadera
 3. Trevlig resa!

  Vilket underbart hem. Endel har det verkligen bra.

  Glad påsk

  SvaraRadera
 4. Uuunderbara bilder..:)
  Ha en trevlig resa!

  Glad Påsk
  Kraam Susanne

  SvaraRadera
 5. Glad påsk! Kör lugnt.
  Kram Linda

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥