måndag 25 april 2011

Back in business
Hej igen!!!
  

Efter några otroligt sköna dagar hos respektive svärföräldrar landade vi igår hemma och klev rakt ut på altanen.... Jag Ber om ursäkt för blogguppehållet med endast ett par snapshots. De var de enda jag lyckades krama ur killens mobil men jag tänkte bättre något alls. Han har en HTC desire och jag lyckades verkligen inte skriva någon text i inläggen. Om någon vet hur jag gör tar jag tacksamt emot tips för just nu känner jag mig som värsta teknikanalfabeten.


Det var ju galet skönt att vara borta men när man kom hem var det bara att jiggla på sig flipflopsen och börja slappa.Fast så mycket slappande blev det förstås inte för på vägen hem köpte vi en massa jord och andra trädgårdspinaler för att kunna plantera en spännande blomma och rabarber som killens och mina föräldrar så snällt skickat med. Dessutom skruvade vi ihop mammas cykel som jag fick med till oss och nu är jag verkligen hur sugen som helst på att packa cykelkorgen och ge mig av.....


.....vi hörs igen lite senare :D

2 kommentarer :

 1. Hej Marie!

  Man kan verkligen inte få nog av den härliga sommarvärmen och solen just nu. Kanske för att vi är plågsamt medvetna om att allt det varma och sköna kan försvinna i morgon och sedan inte visa sig på två månader. ;) Men jag hoppas att solen och värmen har kommit för att stanna men bara för säkerhets skull intensivnjuter jag så att jag har att ta av de regniga dagarna. ;) Och det känns helt ok att så och plantera i sommarlinne och byxor och låta gräset kittla barfotafötterna i april. :)

  Njut av sol och värme och cykeltur Marie!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig cykeltur du haft idag. Jag älskar att cykla omkring också. Nu vill jag skaffa en cykelsits så lillan kan åka med på turen också.
  Jag kan heller inte skriva i inläggen från mobilen men så fick jag ett tips om att ladda ned Blogpress. Har inte testat och vet inte om den finns till htc, men värt att kolla kanske.
  Ha en fin kväll!
  Kram Linda

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥