lördag 19 mars 2011

Eerie Jane EyreEfterlängtad nyklassiker......är ni lika nyfikna som jag på nyinspelningen av Charlotte Brontës Jane Eyre? Jag älskar mystikromantik och bakom-kulisserna-bilderna (samlade av Apartment Therapy) från Haddon Hall, alias Thornfield, är ju andlöst vackra. De ser ut att passa perfekt till handligen och påminner massor om hur jag föreställde mig Thornfield när jag läste boken. Att Mia Wasikowska (The Kids Are All Right ) spelar Jane och Cary Fukunaga (Sin Nombre) regisserar gör mig inte mindre nyfiken......jag vill se nu! Jag får dock nöja mig med trailern tills fullängdaren kommer på bio där Jane och Mr. Rochester helt säkert gör sig allra bäst.
Även om jag längtar efter Jane och hennes historia känns Brontës murriga miljöer ganska avlägsna när solen skiner och fåglarna kvittrar. I helgen är det kanske grillpremiär och det är isf faktiskt totalpremiär som gäller. Tdigare, när jag bodde i lägenhet, hade jag en liten hinkgrill som alltid hängde med i bilen. Men nu står i förrådet en sprillans ny Weber, redo att ge mig nygrillad lax eller smarriga spett....mums!

Och för er som undrade om jag någonsin kom mig iväg ut och sprang i torsdags (då jag laddade så bra med te i soffan) kan jag säga japp :D Mycket stolt och nöjd och med blodad tand ska jag snart utmana vägarna igen. Bring it on!

  

XOXO

4 kommentarer :

 1. Underbara miljöer - mums! :-)

  SvaraRadera
 2. Blodad tand minsann, det låter bra :-)

  Ha det gott

  SvaraRadera
 3. Vet du om de är sköna att gå i? Har aldrig haft träskor förut och riktiga trätofflor är inte så sköna att gå i minns jag. haha

  kram och fin fortsättning på helgen!

  SvaraRadera
 4. "Jag älskar mystikromantik" det var ju trevligt att du älskar mig då inprincip,,, tolvfe@hotmail.com finns i facebook

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥