lördag 26 mars 2011

Blomstertider


Hej igen!
Pust, vad jag är trött!
Efter att ha betat av en hel del på helgens fixarlista tog jag en välförtjänt shoppingspaus och hittade den här blomblusen från Newhouse. Jag tyckte massor om tyget och kände mig lite "damigare" än vanligt, vilket inte är fel ex i vissa jobbsituationer. Trots att jag nu ser att jag blir päronformad när jag har händerna sådär i fickorna kommer jag att behålla den för blommor är härligt och under en kavaj kommer det inte att synas :D Tänker ni också så när ni provar och köper kläder?Jag hittade även lite äkta blommor...
...ni är välkomna att titta fram närhelt det passar er mina gula små vänner!
Nu ska jag fixa mig innan det är dags att åka in till Kungsbacka för en mysig kväll med vännerna. Vi ska testa Karlssons, som visst ska ha supergod mat. Jag håller tummarna för jag är redan hungrig!
Ha en härlig lärdagskväll!

 

2 kommentarer :

 1. Hej sweety! Fin är du i din nya blus. Härligt "damig" och lite vintagekänsla i den. Blir perfekt outfit i jobbet med kavaj....På tal om det, var gör du dina arbetsdagar? Hoppas inte du tagit upp det här i ett inlägg men då får jag skäms på mig som missat det...;)

  Hoppas du haft en trevlig kväll i goda vänners lag på Karlssons.

  KRAM Loellan ♥

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag tycker också att mönstret är fint, såklart du ska behålla den! Jag är också nyfiken på vad du jobbar med? Om du vill berätta såklart :)
  Hoppas maten var god och ha nu en skön söndag.
  Kram Linda

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥