onsdag 2 februari 2011

Par Courrier


Foto: Par Courrier


Godmiddag!
Jag är förvånad över hur mycket fint man kan hitta på nätet och hur mycket som finns ett par dubbelklick bort... Ett sånt företag som jag föll direkt för är Par Courrier, med massor av fina saker och inspirationsbilder. Hela stilen kan bli för mycket, men känslan och detaljerna är hur fina som helst.
Me likie!

Foto: Par Courrier

Foto: Par Courrier
Fransk sommarfrukost i trädgåden....
....hmmm bila till Provence i sommar kanske?
Foto: Par Courrier

Foto: Par Courrier
För er som liksom jag gillar att gå och klämma på sakerna jag sedan köper, har de har även en butik i Stockholm. Tina och The Shed har gjort ett inlägg om PC när hon besökte denna butik. Inte dumt :-)Skön medelhavskänla-dag till er!
KRAM

.

2 kommentarer :

 1. Underbara bilder!Jag längtar så mycket efter våren och sommaren också såklart. Idag skiner solen men det blåser storm här utanför fönstret. Ska gå ut och gå med min lilla goding nu när vi är lediga.

  Tusen tack för örngottet, det var jättefint. Jag har lagt det i soffan så att alla i familjen kan njuta av det <3 Ha en riktigt fin dag.

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Hej, vilket fint inlägg!!
  Har du haft någon kontakt med Magdalena?
  Om inte, gör det, hon kommer att bli jätteglad. Har du sett hennes planscher, såå snygga! Ska till Sthlm om ett par veckor igen o göra ett nytt besök hos henne.

  Kram Tina

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥