onsdag 26 januari 2011

Morgontrött


 Godmorgon!


 Gäääääsp, jag börjar visst bli seg på morgnarna fastän jag denna veckan kan gå upp en timma senare än jag brukar. Det roliga är att jag ändå i morse vaknade exakt den tid klockan brukar ringa. Någon som känner igen sig? :)
Maten igår var fantastiskt god och jag känner mig fortfarande rätt mätt. Jag ska blogga snabbt så att jag hinner ta en lite längre promenad nu innan vi börjar kursen och skaka ner maten.  


 
 Visst är det kul att kika in i restaurangfönster!
  Ha en fin dag!
 

4 kommentarer :

 1. Sitter här innan frukost och har insett att jag glömt min mascara hemma i badrummet.
  Jaja, det gör väl egentligen inget men jag känner mig så naken utan...

  Ha en bra kursdag! Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Detsamma till dig! Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Ja, visst är det märkligt...att man vaknar i samma tid, fast man har möjlighet att sova ut. Kroppen har väl en inställd klocka ;-)

  Har jobbat mina 2 första dagar och det känns jättebra! Men, jag jobbar på ett ställe med väldigt roliga inredningsdetaljer så till min mans "förskräckelse" har jag redan kommit hem med en massa grejer :-)Han är nog orolig att jag inte ska få ngn lön ;-) Nu när jag och lilleman är lediga idag och han för tillfället sover passar jag på att ändra om lite här hemma och gör det lite vårigt. Även om det är -10 ute så skiner solen och våren håller sig borta så får det väl vara ok att våra till det lite inne, eller hur?!

  Ska till Västerås i april med äldste sonen som ska spela handbollscup så då får vi passa på att handla i alla mysiga affärer som du m.fl. tipsar om och ett besök på Limone får det nog också bli!

  Ha en riktigt fin dag!

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 4. Det låter som du har det riktigt trevligt på kursen Marie. :)

  Nog känner jag igen det där med att vakna samma vanliga tid fast man har möjligheten att sova längre. Dessutom att vakna och känna sig hur pigg som helst. Varför är man aldrig så pigg de morgnar man måste gå upp den vanliga tiden? ;)

  Ha en fortsatt trevlig kurs och sköt om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥