torsdag 30 december 2010

This year's gonna be a good year!Tjohopp!Om man inte är på topp kan man iaf låtsas ( genom en osant pigg hälsning :-) ). Ibland kan man ju liksom lura sig själv att man är fräschare än vad man är, men killen kom minsann på mig med att vara på väg att lägga mig igen. Hoppas dock att ni är pigga och ser fram emot morgondagen.DET SOM VARIT   -   JUST NU   -  2011
det är inte ofta man faktiskt tänker på att just detta ögonblick är länken mellan det förgångna och framtiden


Vad fort det här året har gått och vad mycket som hänt!! Förra nyåret firade jag i Egypten och just så halvsentimentalt som det kan bli en nyårsafton efter lite vattenpipa, lovade vi på resan varandra att det här året skulle bli det bästa. Och såhär med facit i hand kan jag nog säga att 2010 absolut konkurrerar om topplaceringarna. Hur har era 2010 varit? Jag hoppas absolut att det varit ett fint år för er med, och om inte väntar nu ett helt nytt år av oupplevda händelser, väntande kärlekar, kommande motgångar och förhoppningsvis en massa glädje!


Men nu till lite ytligare saker....vad ska man ha på sig? Jag har ingen stor partygarderob men hittade den här klänningen som jag verkligen trivs i. Den sitter åt på rätt ställe ( dvs inte över magen som är jobbigt öm ) och kan glammas till med lite bling och finaste högklackade. Kan den passa....
Annars har jag tillbringat dagen med att förbereda inför middagen imorgon. Det är så mysigt att pyssla och fixa så att alla ska få det bra och jag hoppas att maten blir god och att alla ska trivas.
Det är så kul med folk i huset!Jo, jag ser massor fram emot morgondagen och ännu ett fint kommande år och när jag pysslar runt sjunger jag som vi gjorde i Egypten:


This year's gonna be a good, good year :-)
Fritt tolkat efter Black eyed peas I Gotta Feeling.... 
Stor kram!!

5 kommentarer :

 1. Vilken fin Nyårsklänning och sjalen du har på dig föll mig verkligen i smaken, härlig ljuvt rosa! Du verkar ha förberett det mesta för en trevlig kväll imorgon.
  Hoppas du blir pigg till imorrn!

  Gott Nytt igen!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Jisses tjejen, vilken outfit!
  Du är så snygg, blir säkert kvällens pingla!
  Hoppas att du får en otroligt bra avslutning på året, så det matchar allt bra som hänt dig 2010..

  Önskar dig min fina bloggvän ett gott slut och Gott Nytt År!

  Kram Tina

  SvaraRadera
 3. Vad fin du är i din klänning! Söt klänning, söt bild, sött att du står på tå :) Hoppas ditt nyår kommer bli lika bra som 2010 och att 2011 kommer bli ännu ännu bättre. Gott nytt år! Och krya på dig. Ha en fin kväll med vännerna i huset imorgon.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Vad snälla ni är! Jag känner mig väldigt sällan som kvällens pingla men vem vet, kanske gör jag det i morgon :) Hihi, undrar varför jag står på tå...kanske för att jag föreställde mig klackar.

  Helena, sjalen från Ester Elenora fick jag i julklapp men jag tror att den köptes på Raglady ;-)

  En härlig nyårsafton önskar jag er med!
  Stor kram mina bloggvänner!

  SvaraRadera
 5. Hej Sötnos!

  Vilket
  I
  N
  S
  P
  I
  R
  E
  R
  A
  N
  D
  E
  inlägg baby!!

  Tar till mig dina ord, och tillägger att du är supersnygg i din svarta klänning, klart du ska ha den i nyår!

  Kram Loella, önskar dig gott slut!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥