tisdag 28 december 2010

Ruby tuesday
Ciao bella/bello!Har ni sett vad för gott vi nyss korkat upp! Jag älskar Masi costasera amarone (och även Masis ripasso) och efter något glas plus ost och kex sitter jag nu framför kaminen och bara njuter. Har funderat lite på hur otroligt viktigt det är att hitta ögonblick att minnas och finna ro i och just den här stunden är en sådan. Hoppas att jag kunnat dela med mig lite och att även ni har det bra!


KRAM

4 kommentarer :

 1. Sådana tillfällen är guld värda!
  Konsten är bara ibland att stanna upp och tillåta sig att nå dit. Jag tror jag kan bli lite extra känslig för det just nu, när vi närmar oss det nya året...många minnen att tänka tillbaka på...

  Njut av vinet o värmen, kram Tina

  SvaraRadera
 2. Härligt det ser ut! Vad kul att du vill göra ett återbesök på min sida!! Jag började med bloggen för en dryg månad sen, då jag blev sjukskriven. Jag skriver om det samt allt kul jag gillar att göra, ja allt möjligt.

  Vi ses igen!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Du det ser underbart ut, och jag känner smaken av vinet i min gom, förövrigt ett av mina favoriter också...;)

  Ju äldre vi blir, desto duktigare blir vi på att stanna upp, inte sant?...

  Njut vidare min vän, Loellan

  SvaraRadera
 4. Åh vad mysigt och gott!! Visst är det viktigt att njuta av varje dag och inte bara längta till helg, semester osv...Jag har också blivit duktigare på att njuta av vardagen och det har kanske med åldern att göra ;-)

  Njut nu av årets sista dagar så ser vi med spänning framemot vad nästa år har att erbjuda.

  Kram Jessica

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥