söndag 26 december 2010

Julpics och rea
God fortsättning!Jag har haft väldigt fina, lugna dagar men nu känner jag att det börjar klia lite i benen och jag trotsar gärna kylan med en promenad eller varför inte lite mellandagsrea....Jag har en liten lista på saker tomten inte hade med i säcken och som jag hoppas kunna hitta idag. Jag älskar att fynda och tanken på att hitta saker jag tittat på innan, nu lite billigare, lockar fram jaktinstinkten i mig. Egentligen gillar jag inte riktigt att jag blir sån men det är väl ok några få gånger om året. Jag tycker mig vara hyfsat bra på att undvika impulsköp som sedan blir liggande, men ibland missar jag brutalt. Hoppas att jag klarar mig från det idag, men man kan ju alltid lämna tillbaka ;-) Wish me luck i shoppingdjungeln!

Mamma gör fantastiskt god äggost och vovven skulle nog gärna smaka.... :-) Han var hur duktig som helst på julafton och åt varken julklappar, julmat eller möbler. Men så var han ju sjuk också stackarn. Tur att han nu är sitt vanliga glada jag!Kram4 kommentarer :

 1. Hallå där i ledigheten...Lycka till med jakten, blir lite avis..jobbar här men får se om det finns ngn rea kvar till mig sen...

  Ha det fint!
  Loellan

  SvaraRadera
 2. Ja, rean är allt lite lockande... men jag var uppe hela natten med en astmahostande pojke, så det får bli en lugn vilodag istället.

  Lycka till, hoppas det blir några trevliga fynd du kan visa för oss här på bloggen sen!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Hej,
  jag gjorde ett litet försök att reashoppa idag, men hittade inget. Ska göra ett nytt försök imorgon...lycka till!

  Kram Tina

  SvaraRadera
 4. Hej igen, blev lite full i skratt efter din kommentar. Båten jag tävlade i hette just Cool...(vunnit cupen två ggr...dessutom tvåa på SM).

  Kramis Tina

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥