måndag 20 december 2010

Bästa numret av Sköna Hem

Foto: Sköna hem




Hej måndag!



Hoppas att ni haft en bra dag hittills! Jag har jättestark jullängtan, nästan som när man var liten. Det känns pirrigt och jag ser tokmycket fram emot att snart träffa familjen och bara ha det bra tillsammans. Hur ska ni fira jul?


I fredags låg det nya numret av Sköna hem i brevlådan och jag måste säga att det var det bästa numret på väldigt länge. Jag ville bara krypa in i tidningen och drömma mig bort i svart & vitt, parisiskt, etnochict mm mm. Jag vill visa bilder på allt! Varsågoda att också njuta av dessa vackra bilder från inredaren Caroline Endres hem. Enjoy!




Foto: Sköna hem



Jag älskar de svartvita motivkuddarna i första bilden och lampan i bilden ovan är så vacker, så vacker. Hela hallbilden är förresten vacker.

Visst är det också fint att färg kan ge samma vilsamma intryck som blandade vita nyanser!




Foto: Sköna hem



Ljusgrönt är fint och fräscht och nästan befriande vårligt nu när vintern är så tät. 



Foto: Sköna hem



Foto: Sköna hem



Sovrummen är nästan mina favoriter! De känns lyxiga, skimrande och välkomnande. Fastän jag trivs bättre i lite ljusare sovrum, ser jag så mycket som inspirerar i dessa bilder. Kanske skulle man ha grått till de ljusblå kuddarna i vårt sovrum...eller en vit stol vid fönstret...hmmm... :-)


Nej nu måste jag kasta mig i bilen och tuta iväg för en efterlängtad fika med vännen L.


Kram, kram!



4 kommentarer :

 1. Supersnygga bilder! Jag älskar garderobs bilden!
  xoxo alice

  SvaraRadera
 2. Halloj, snygga snygga bilder. Har lust att byta ut hela vardagsrummet när jag ser dem..kanske inte så praktiskt just nu..

  Kram Tina

  SvaraRadera
 3. men är det inte som att bo i en kuliss.. vem läser de böckerna som finns i den bok hyllan?
  Vart ligger de smutsiga strumporna ...är det ett levande hem ? Not !

  SvaraRadera
 4. Jag menar inte alls att man ska ta till sig hela konceptet i bilderna jag visade. När jag tittar i inredningstidningar letar jag efter en känsla och när jag hittar något jag gillar, försöker jag se om jag kan ta detaljer från det och passa in dem hos mig. Jag är själv inte jättebra på att direkt se vad som kan passa och då är inredningsreportage som detta guld.

  Det är dock viktigt att det ska kännas hemtrevligt! Sen tycker jag inte att mysigt och välkomnande är samma som att man har smutsiga sockor framme. Fast jag förstår nog vad du menar anonym. Man ser så många hem som inretts bara som för att visas upp. Det ska ju även funka att leva där! När jag skulle ha visning för att sälja min lägenhet hade man ju plockat undan jättemycket (nästan till en kuliss) och det var galet svårt att faktiskt bo där under de dagarna.

  Roligt med olika åsikter! Jag blir väldigt glad av att ni som läser tar er tid att kommentera.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥