måndag 8 november 2010

Magnolia bakery


Happy monday!Hej alla!
Efter en helgs uppehåll, då jag varit avskuren från internet.... mitt i flyttstöket har vi glömt att beställa bredband till huset, är jag nu tillbaka. Eftersom jag fortfarande har huvudet fullt av flytt och fix och ett rum fyllt av lådor, måste jag bara börja med att säga hur himla glad jag är för vårt nya hem!


Det är så skönt med större ytor. Ett sovrum som bara är ett sovrum ( och inte kombinerat sov/vardagsrum ), en hel garderod där man får plats med alla kläder och ett vardagsrum med kamin.....jag verkligen älskar kaminen. Den är kanske det bästa med hela huset för nu när det är minusgrader ute är det så fantastiskt mysigt och rogivande att bara sitta och blicka in i elden och känna hur trötta muskler och leder slappnar av.


Men nog om huset för tillfället ( ska lägga ut bilder imorgon .... hoppas jag ).
Idag vill jag också gärna visa bilder och ge recept ( klicka här ) på de tveklöst godaste muffinsen jag ätit. Receptet kommer från Allysa Torey and Jennifer Appel, som tillsammans öppnade Magnolia bakery på Bleecker Street i NY 1996. Jag fick min första munsbit för några år sedan då jag köpte muffinsen direkt från konditoriet. Men sedan dess har jag även bakat själv och jag lovar, om du gillar sötsaker är de himmelskt goda.

Muffins a la Carrie-style :)


Vill man ha mer från denna amerikanska motsvarighet till våra söta systrar Eisenman
kan man även köpa någon av deras kokböcker  ♥Ha en härlig dag!
( och se upp för sockerchock och mersmak om ni ger er i kast med att baka :) )
Kram, kram


1 kommentar :

  1. Så härligt med nytt hus! Och jag håller med om kaminen, det finns inget bättre! Helst skulle jag aldrig gå hemifrån utan sitta framför brasan de närmsta månaderna...

    Underbara muffinsar, ser farligt goda ut!

    kram Pernilla

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥