torsdag 7 oktober 2010

Griffeltavlor -uppåt väggarna!
Halloj!
Har ni det bra denna torsdagskväll?


Jag pratade just med mamma som var väldigt förkyld -Krya på dig! Förutom att det inte alls är kul att hon mår dåligt, innebär det även att våran mamma-mia-helg blir inställd. Hade sett fram emot den  massor, men nu får vi istället sikta på en sån helg i nya huset. Det kommer att bli jätteroligt att ta långa promenader och utforska nya området.


Just nu är det mycket tittande i inredningstidningar och idag råkade jag se en sån skön bild på en griffeltavelkalender. Följ länken nedan till Martha Stewart för att se hur man gör. Tyckte att den var rätt cool. Jag vet inte hur mkt man skulle använda den men en griffeltavla ger alltid lite nostalgikänsla och när den görs såhär med olika nyanser blir det även ett fint blickfång.Men man behöver ju inte vara så överseriös att man gör en kalender. 
Visst är det fint bara med en enkel väggsektion eller tavla? Nu blir det lite kaffe och kanelbulle från i måndags.
Kram!2 kommentarer :

 1. Hej fina Mia!

  Tråkigt att vi inte kan träffas i helgen, men det kommer andra dagar. Det ska bli jättekul att få komma till ert nya hus, ser fram emot många mysiga stunder där. Ska krya på mig och nu ska även jag ta mig en god fika med kaffe och kanelbulle. Ha en skön helg, kram från mamma.

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Det är så läckert med griffeltavlor. Barnen hade tidigare på sina rum, men det är några år sedan vi målade över dem.
  Hoppas din helg blir bra i alla fall,
  Kram J

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥