torsdag 5 augusti 2010

Tjejkalas!
Halloj!

Idag fick jag besök av S och två Kodetokar
 Det vankades lite försenat födelsedagskalas och då har vi en tradition att ses och äta gott tillsammans. Standardefterrätt är klassisk, sjukt god marängsviss, här serverad i en jättefin skål från Höganäs som jag fick i present. 
MASSOR AV TACK!


Lilla M var inte superhungrig men ville ändå gärna sitta med och äta som de andra tjejerna. Som hon själv sa så är hon en stor tjej nu ♥
S och J är också stora tjejer minsann ( två och ett halvt är visst gränsen )! Efterrätt slinker ändå alltid ner hur mätt man än är innan :)

Jag sitter faktiskt och äter lite som blev över nu när jag skriver... De hemmagjorda marängerna passade väldigt bra för de blev toksega och smarriga. Det är så himlans svårt att inte äta när man vet att det finns i kylen och är så gott! Men som jag sa till en byggkille jag sprang förbi imorse 
-Man måste få leva och njuta lite med. Eller hur? Efter efterrätten blev det plötsligt lite tyst och då hade lilla gosamosa hittat min kramdjushund och bäddat ner sig ♥ Tydligen hade hon inte varit fullt lika mysig tidigare på dagen ;)Som sagt, man kan aldrig få för mycket kaffekoppar och dessa superfina från Salt & Peppar fick jag faktiskt av klubben en annan födelsedag.Sen blev det lekplats!

Det fanns en leksaksbod där man kunde få låna leksaker för en engångsavgift på bara 150:- Hur bra är inte det? Vi hade inte betalat men fick låna ändå. Barn förstår ju inte varför de andra men inte man själv får gå och välja från de överfyllda hyllorna.

Men nu var det alltså ändå fritt fram -Rena julafton för gosan som hann leka med nästan allt! När man ser barn när de är såhär snälla och glada känns det inte lika avlägset för egen del längre. Men inte ännu!

Nu väntar strax nästa besök som är killens syster med kille. De ska stanna ända tills tisdag så det blir mycket tid till att hinna visa och tipsa om guldkorn i Götet ♥
Ikväll blir det iaf utemat på härliga Taras.

Ha en riktigt skön kväll!
 Au revoir


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för din hälsning ♥