Jag kan nog inte få nog av efterrätter och älskar att testa nya recept och att experimentera. Just äppelpaj har dock en speciell plats i min mage då den påminner mig om söndagar hemma hos föräldrarna. Mamma har lite som en tradition att baka paj just på söndagarna och som jag minns det var det så himla mysigt att under dagen se fram emot veckans paj som så ofta var äpplebaserad :D
Den här varianten gör jag med smuldeg à la Jamie Oliver och när vaniljsåsingredienserna är slut funkar vispad grädde med nedrörd varm vit choklad precis lika bra.
Ja tack, broccoli/ädelost pajen står i ugnen och jag är så hungrig!
SvaraRaderaGrädde med vit choklad kör jag ofta till desserterna..mums.
Kram!
Ja herregud vad smarrigt det ser ut! Tack för tipset! Jag hittade till dig genom The Shed ;o) Ha en fin kväll! Mvh Anna
SvaraRaderaSer väldigt gott ut! Ska läggas på minnet inför nästa bak här hemma.
SvaraRaderaOooh så gott... just ikväll var jag extra sugen på något sött och detta hade ju suttit fint... (löste det med en rostad marmeladmacka... eller två tre stycken;)
SvaraRaderaLåter som du haft mysiga dagar i värmen!:) Vi hoppas det fortsätter så!
KRAM
Är också inne i ”efterrättstider”, är så otroligt sugen på goda bakverk och det här tipset låter smarrigt.
SvaraRadera/Mia
Vad gott med chokladgrädde!! Så smart! Det måste testas!!!
SvaraRaderaElin + Emelie = Fiffiga Systrar