söndag 21 december 2014

3:e våningen före nytt golvGod morgon!

Har ni sovit gott inför denna fjärde advent? Det har inte jag. Lilleman ligger och krystar som en galning hela nätterna och inget hjälper förutom att ha honom hos sig i famnen eller på bröstet. Det låter ju egentligen mysigt, men när du för femtioelfte gången tittar på klockan och den visar 04:07 och du varit vaken sedan 01:14 är det inte lika snuttepluttigt längre. Där någonstans har jag min gräns och orkar bara låta honom ligga och krysta i sin ensamhet. Skitjobbigt!

Men något som är lite roligare är projekt 3:e våningen.Det är ett helt öppet utrymme på knappt 50 kvadrat som bara väntar på att tas i besittning. 

När vi först kom upp hit låg här en tjock, gammal äcklig heltäckningsmatta (original från åttiotalet) och allt var i furu. Tak, trapp och lister. Ja, egentligen såg det ut som en fjällstuga modell äldre och var verkligen inte mysigt. Men det hade potential!!!

 Hittills har vi målat väggar, lister och tak vita och det senaste är att takläggarna bytt fönster och några dåliga gipsskivor. Så nu är det äntligen klart att köra.... 

...efterbilder kommer förhoppningsvis snart.

starli

Och tills dess får ni ha en härlig fjärde advent! 
Bara några dagar kvar till julafton, kan ni förstå det?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 kommentar :

  1. Spännande, ser ut som det blir riktigt fräscht och det ska bli kul att se när det är färdigt!!

    Det var en mysig julfrukost på jobbet och mycket tack vare lille goa V, så söt han är :) Du måste absolut "smyga" med upp någon dag och säga hej!

    Hoppas verkligen lille Sebastian sover bättre i natt!

    Kramar Bella

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥