torsdag 13 mars 2014

Kalasvecka




.HEJ.

Hjälp, vart tar tiden vägen?
Var det verkligen en hel vecka sedan jag gjorde ett blogginlägg senast? Jag antar att det stämmer som man säger att tiden går fort när man har roligt...och när det händer saker. För i veckan har det varit inte mindre än två kalas - Viktors första ettårskalas hos kompisen Charlie och så pappas sextioårskalas på Vann spa vid Gullmarsfjorden.





Naturen runt Vann är så otroligt vacker och när resten av familjen badade, passade syster och jag på att ta en promenad med hund (visst är han ståtlig) och barnvagn. Perfekt uppladdning inför kvällens middag.





Maten var såååå god och Viktor var på sitt bästa humör och var mirakulöst nog vaken hela tiden när vi åt. Vad är oddsen för det? Kanske var det lågorna från gaseldarna som höll honom vaken, eller trubaduren som underhöll precis lagom (V gillar musik och nynnar gärna med) eller så tyckte han helt enkelt att det var kul att vara med och se en massa nytt. Och det var hur fint och roligt som helst även för mig som nästan klättrat på väggarna under diverse förkylningar då vi knappt gått utanför dörren. Men mest hoppas jag att pappa, det stora födelsedagsbarnet, var nöjd med sin dag




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Den här veckan är inte lika händelserik men den vårliga solen gör att allt blir skönt även om det bara är en vanlig promenad. Och jag njuter av vårjacka, solglasögon och penséer och lapar så mycket sol jag bara kan. Mmmmm.

.STOR KRAM TILL ER.

6 kommentarer :

  1. Fina bilder det blev!
    Och snart är det Viktors tur att fylla år :)
    Kram syrran

    SvaraRadera
  2. Oj, vad fint och mysigt det ser ut!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  3. Fina bilder och så trevligt ni verkar ha haft det och både er son och vovven är ju för söta!!

    Hoppas du får en bra vecka även om den är lite lugnare :)

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  4. Jättefina bilder du tagit!

    Vi hade det verkligen trevligt och allt gick ju så bra.

    Kramar

    SvaraRadera
  5. Åh så mysigt det ser ut. Hoppas ni har det bra i vårsolen! Ser att det gått lite tid sedan detta blogginlägget. Kram

    SvaraRadera
  6. Hej! Vilka härliga bilder och ett väldigt fint blogginlägg! Hoppas ni hade det bra hos oss! Går det bra att jag länkar till bloggen från vår hemsida? Hör gärna av dig till info@vann.se mvh /Pernilla, Vann spa

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥